ADVERTEREN


Samen met onze adverteerders maken we Issue Magazine tot een succes. Het zijn niet alleen advertentie-uitingen, die je in staat stellen om deel te nemen aan en in Issue Magazine, maar ook advertorials en commerciële redactionele artikelen. De advertorials komen tot stand door een nauwe samenwerking tussen de klant, de redacteur, fotograaf en vormgever van Issue.

Weet zeker dat je gezien wordt!
In het grootste-niet-te-missen-magazine uit de regio weet je zeker dat je gezien wordt door 60.000 lezers uit de regio. Reserveer nu een plaats in de komende Issue. Naast advertentie-uitingen, kun je deelnemen aan advertorials en commerciële redactionele artikelen. Bel voor meer informatie Bjorn Knapen 0624972114 of maak een vrijblijvende afspraak.

Inhoud & uitstraling
De strategie van Issue Magazine voorziet in een periodieke uitgave waarin telkens gekozen wordt voor een aantrekkelijke mix van regionaal gerichte nieuwsgaring, indringende reportages en onderhoudende interviews, afgewisseld met persoonlijkeportretten van ondernemers en bedrijven. Regelmatig wordt de Issue-focus gericht op een specifiek gegeven, waardoor bepaalde branches extra in de belangstelling komen.Het grote formaat, de luxe uitvoering, de uitgekiende fotografie en de aangename tone of voice; zijn meerdere malen geroemd. Het magazine welke zich kenmerkt door het regionale karakter, met een landelijke uitstraling.

Bereik & doelstelling
Issue Magazine richt zich op de ondernemende particulier en het bedrijfsleven in de regio West-Brabant. De lezers blijven via Issue Magazine op de hoogte van ontwikkelingen binnen hun branche of in de regio.

CIJFERS


  • A3 Formaat
  • Gratis verspreiding
  • Verschijning 4x per jaar
  • Oplage 10.000 exemplaren
  • Gebied West-Brabant, Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Zevenbergen, Oosterhout, Etten-Leur
  • Bereik 60.000 lezers

AANLEVEREN


Voorkom problemen met het aanleveren van advertenties. Bekijk hier de specificaties.

AANLEVER SPECIFICATIES

TARIEVEN


Download hier de tarievenlijst voor plaatsing in Issue Magazine.

TARIEVEN 2024

MEER WETEN?


Interesse in een plaats in de komende Issue? Naast advertentie-uitingen, kun je ook deelnemen aan advertorials en commerciële redactionele artikelen. Bel voor meer informatie Bjorn Knapen 0624972114 of stuur ons een bericht via de contactpagina.

NEEM CONTACT OP