OVER ONS


Issue Magazine bereikt de ondernemende particulier in de regio. Regionaal, business, lifestyle met een glossy tintje zijn de kernwoorden van Issue Magazine. Issue wordt gratis verspreid en daagt de lezer uit om verder te lezen. Door gebruik van veel en groot beeldmateriaal wordt de lezer geprikkeld.

Social media
Middels handige zoekfunctie op de website van Issue Magazine en berichten over de artikelen op social media is het bereik van de adverteerder nog veel groter. Door actief gebruik te maken van veel gebruikte online media als LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter creëert Issue een platform van lezers en relaties. Blijf op de hoogte en volg ons!

Wie leest Issue?
De lezers zijn 30+, het overgrote deel valt in de inkomensklasse boven modaal en bestaat voor 50% uit het mannelijk geslacht en voor 50% vrouwelijk.

BJORN KNAPEN

Uitgever/directeur Issue Magazine

Met Bjorn als uitgever van Issue Magazine kun je niet meer om het grootste-niet-te-missen-magazine uit de regio heen. Resultaatgericht en pragmatisch legt hij verbindingen. Mensen met elkaar in contact brengen is voor hem een sport. Het grote netwerk waar Issue op kan bogen kenmerkt zijn kracht. De organisatie van Issue Events is daar een goed voorbeeld van. Ook online legt hij makkelijk en graag de relatie tussen zaken en mensen. Het succes van Issue Magazine en de Issue Events blijft dankzij dit brede platform uitbreiden.

Naast actief te zijn in diverse business- en netwerkclubs speelt hij graag golf op de diverse mooie golfbanen in de regio.

E: bjorn[at]issuemagazine[punt]nl
T: 0624972114

NINI BODEGRAVEN

Hoofdredacteur

Met de hoofdredactie als kerntaak, zorgt Nini dat alle ideeën vorm krijgen in het magazine. Als spin in het web legt zij contacten tussen alle relaties en de verschillende freelancers. Een nauwe samenwerking en teamwork staat hierbij voorop. Met een goede communicatie en een duidelijke lijn waar Issue Magazine voor staat, is Issue het toonaangevende medium waar je als regionale ondernemer in gezien moet worden. Actief gebruik makend van social media zorgt zij ervoor dat iedere relatie van Issue Magazine optimaal in the picture staat. De organisatie en planning voor de Issue Events lopen vloeiend door haar ervaring en oog voor detail.

Na vijf jaar als commissie- en bestuurslid betrokken geweest te zijn bij Stichting Aithra, heeft zij haar taken overgedragen. De bijeenkomsten van het netwerk voor ondernemende vrouwen blijft zij vanzelfsprekend bezoeken.

E: nini[at]issuemagazine[punt]nl
T: 0623141424