KASPAROV EN NAC, AL JAREN EEN GOEDE MATCH

‘Voor één dag hoofdsponsor van NAC.’ Jasper van Eck, oprichter en eigenaar van Kasparov, hoeft niet lang na te denken, hij biedt direct mee op het bijzondere veilingitem. En hij is maar wat trots dat het bod van €17.000 het winnende bod blijkt te zijn! Kasparov voor één dag hoofdsponsor. Het door CM Payments beschikbaar gestelde hoofdsponsorschap, werd geveild voor 3FM Serious Request. Als fanatiek NAC-supporter mist Jasper geen wedstrijd en Kasparov is een trouwe sponsor van de Bredase club. De naam Kasparov, de intermediair in financials uit Breda, kom je op diverse plaatsen in het stadion tegen. Alle wedstrijden worden met diverse relaties bezocht en ook het jaarlijkse relatie-event KASPARREN vindt in het Rat Verlegh Stadion plaats.

‘Een jongensdroom, die waarheid wordt!’

Dromen mag
“Onze naam op het geel-zwarte shirt. Het is een jongensdroom die uitkomt.” De ogen van Jasper glinsteren terwijl hij het ontwerp op het NAC-shirt laat zien. “Wie had dat kunnen verzinnen? Geboren en getogen in Breda, volg ik sinds mijn vijfde NAC op de voet. Ik mis zelden een wedstrijd. Voordat ik Kasparov oprichtte, heb ik vijf jaar het salesteam van de club versterkt. Er zijn veel verbindingen met NAC zowel privé als zakelijk. Kasparov is al zes jaar een betrokken sponsor, maar dit is een heel bijzondere manier om een wedstrijd bij te wonen. CM Payments heeft ervoor gezorgd dat de avond van A tot Z klopte. Als start een ontvangst en diner bij hen op kantoor, de wedstrijd hebben we gevolgd vanuit hun skybox. Niet alleen op de shirts van de spelers stond onze naam, ook op de tv-boarding door het hele stadion zag je Kasparov terug, dat geeft een enorme kick! En dan natuurlijk de zege van NAC op Achilles met 2-0!

Collector’s item
Het shirt met Kasparov op de voorzijde is inmiddels al een collector’s item geworden. “We hebben zelf 30 shirts gekregen. Uit diverse hoeken komt de vraag hoe je aan dit bijzondere shirt komt, maar ze zijn er helaas niet meer. Dat geeft maar weer eens aan hoe bijzonder deze actie is. NAC zat al in ons hart en na deze wedstrijd kan het helemaal niet meer stuk. Voor mij maakt het niet uit in welke divisie ze spelen, NAC hoort bij Breda. Als Bredase onderneming vinden we het belangrijk lokale activiteiten te steunen. Breda Live en de Singelloop zijn voorbeelden van typische Bredase evenementen waar wij ook bij betrokken zijn. Tijdens de events geven we er altijd onze eigen draai aan. Relaties weten inmiddels dat een uitnodiging van ons garant staat voor een volledig verzorgde bijeenkomst. Net zoals we gewend zijn tijdens ons werk, besteden we veel aandacht aan de details en maken we tijd voor al onze gasten. We weten dat er nu al uitgekeken wordt naar de uitnodigingen. Natuurlijk kost dat tijd en energie, maar de waardering en de vele enthousiaste reacties, maken het meer dan de moeite waard.”

Ambitie
Sinds de oprichting in 2010 is er al veel gebeurd in de Watertoren, het kantoor waar Kasparov gevestigd is. Stilzitten is iets wat in het woordenboek van Jasper niet voorkomt. “Als specialist houden we ons uitsluitend bezig met de bemiddeling van financials in de profit sector. In Brabant en de Randstad bemiddelen we voor functies op werving & selectie basis en op interim posities. Inmiddels met 30 man en 40 zzp’ers aan het werk en de ambitie blijft. In 2020 verwacht Kasparov 2,5 x zo groot te zijn. We hebben een jong team met ondernemende medewerkers. Ik ben zelf de oudste met mijn 42 jaar.” lacht Jasper. “Jong en toch ervaren, met een eigentijdse aanpak. Als sparringpartner gaan we op zoek naar de kandidaat die het verschil kan maken bij onze klanten. Functie-inhoud en de markt zijn niet meer te vergelijken met een aantal jaar geleden. Het traditionele boekhouden is geautomatiseerd en de taken van financiële professionals zijn veranderd. Wij denken mee, in de menselijke maat. Dat krijgen we ook vaak terug als positieve reactie op onze samenwerking. We spreken 40 financials per week, iedereen die wij voorstellen, heeft één van onze consultants ontmoet. En er hoeft alleen afgerekend te worden wanneer  de eerste maand proeftijd goed is verlopen. Dat is voor ons werken op no cure no pay basis. En natuurlijk doe ik dat niet alleen. Zoals gezegd werken we met een enorm gemotiveerd team. Waarin Lenneke Willig als manager werving & selectie en André Schoonhoven, manager Interim Financials mede mijn drijvende krachten zijn. Want er zijn nog plannen genoeg voor Kasparov de komende jaren.”

Kasparov B.V.
Wilhelminasingel 19 Breda
Tel. 076 – 514 57 05
info@kasparov.nl
www.kasparov.nl