Gastheerschap tot in de details

Een paar statafels neerzetten en een tap aansluiten, daar kom je snel mee weg. CuliNice is een cateraar die veel verder gaat, ze zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst een succes wordt. Werk je samen met hen samen dan zal je merken dat er aandacht is voor de kleinste details. Ze vertalen jouw wensen op culinair gebied, maar ook in gastvrijheid, service en aankleding. De ogen van eigenaar Pim Elbers beginnen te fonkelen als hij de verwachtingen van zijn gasten kan overtreffen. Hij slaagt er vaak in hun wensen al ingevuld te hebben voordat zij zelf wisten dat het nodig was. Een jonge maar ervaren horecaman, van huis uit is het vak met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven. Als zoon van Peter Elbers ben je een bekende naam in het Bredase. CuliNice bestaat dit voorjaar 5 jaar en de klanten komen allang niet meer voor de naam Elbers, ze kiezen voor Pim en zijn enthousiaste team. Hoe hij dat waarmaakt? We spreken een aantal relaties.

‘De ogen van eigenaar Pim Elbers beginnen te fonkelen als hij de verwachtingen van zijn gasten kan overtreffen.’

Vicky Vekemans, Theatermanager Kinepolis Breda

“In Kinepolis Breda vinden op jaarbasis vele zakelijke- en publieksevenementen plaats. CuliNice verzorgt voor een groot aantal evenementen op jaarbasis de catering. Dit kunnen borrels zijn, geheel verzorgde buffetten, maar ook enkel diverse losse hapjes. We werken met hen als vaste partner hierin samen, zo kunnen we een enorm hoog en stabiel kwaliteitsniveau garanderen met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

De samenwerking bestaat sinds de opening van onze bioscoop; 1 augustus 2016. Inmiddels dus alweer 1,5 jaar. En dat bevalt zeer goed. CuliNice levert hoge kwaliteit in zowel service als qua catering zelf. Pim denkt erg goed met ons en onze gasten mee en weet er altijd voor te zorgen dat zij net dat stapje extra of meer doen dan dat er wordt verwacht. Hierdoor is de gasttevredenheid ook hoog en komen vele gasten weer terug bij ons. Daarnaast is CuliNice sterk in het strak regelen van een borrel, buffet of iets dergelijks. Zij zorgen dat altijd ruim van tevoren alles klaar staat en dat bijvoorbeeld lege glazen snel worden opgehaald en omgespoeld, dat hapjes keurig netjes worden gepresenteerd en dat het personeel er keurig bijloopt in bedrijfskleding met sierlijke strikjes. Dat lijken kleine zaken, maar doet enorm veel voor de totaalbeleving van een evenement.

Wat wij ook zeer kunnen waarderen is dat CuliNice bij elk evenement, hoe groot of klein dan ook, oog blijft houden voor zowel de gast als voor ons eigen personeel. Ze stellen zich daarin ook zeer flexibel op; alles kan altijd geregeld worden.”

CuliNice in trefwoorden: kwaliteit, vooruitdenken, strakke organisatie, verwachtingen overtreffen, zeer flexibel.

Jos Filius, Voorzitter Commissie Feesten BCV

“Tijdens het Prinsengeburenbal komen alle Hoogheden en Gevolgen, van de Carnavalsverenigingen die aan Breda grenzen, bij elkaar om een groot feest te bouwen. Eens in de twaalf jaar mag de BCV het Prinsengeburenbal organiseren en dit jaar was het zover voor ons. Je snapt dat daar geen draaiboek voor klaarligt. Je moet het wiel opnieuw uitvinden en het is belangrijk om het hooggeplaatste gezelschap op een passende manier ontvangen. We hebben gekozen voor echte parels uit Breda; de Lutherse Kerk en de Sacramentskerk. In de crypte van de Lutherse Kerk vond de koffieontvangst plaats en in de kerk zelf het diner voor 85 man. ’s Avonds waren alle Hoogheden en hun Gevolgen met bijna 800 man aanwezig in de Sacramentskerk voor een groot feest. Beide kerken zijn schitterende locaties, maar niet alles is aanwezig voor dergelijke grote gezelschappen. Een ervaren cateraar vergemakkelijkt de organisatie van zo’n groot evenement. Vandaar dat wij gekozen hebben voor de samenwerking met CuliNice, dan weet je dat het goed komt. Pim kent de mogelijkheden binnen de locaties en zo niet, dan zoekt hij dat uit. In de voorbereiding denkt hij mee, komt met oplossingsgerichte voorstellen en investeert waar nodig zelf. Van de garderobe tot de brandblussers, het wordt geregeld. Een ongekende flexibele houding en dat kenmerkt de hele samenwerking. Snel schakelen en als er iets speelt, wordt het ter plaatse opgelost. Of het nu gaat om spontaan 10 man extra of een dieetwens, zelfs op locatie weet hij te regelen dat alles doorloopt. Er wordt op een ontspannen wijze voor iedereen gezorgd. Want dat doen ze graag bij CuliNice, zorgen dat het je aan niets ontbreekt. En daar zijn ze voor deze dag fantastisch in geslaagd.”

 

CuliNice Catering

Minervum 7244
Breda
Tel. 076 – 532 8411

info@culinice.com

www.culinice.com