Zet een stap verder

Vanuit het iconische wereldmerk Canon, zijn de Canon Business Centers in de Business to Business markt opgericht. In 2016 zijn de meeste Canon Business Centers in Nederland overgenomen en opgericht onder de vlag van Canon Business Center Nederland. Een landelijke organisatie, met regionale vestigingen die veel verder gaat in de dienstverlening als jouw regionale partner. Canon Business Center biedt meer dan alleen de excellente Canon producten. Wij staan voor je klaar in deze snel veranderende wereld en een overvloed aan informatie in deze digitale revolutie. Canon Business Center Nederland gelooft erin dat je samen sterker staat dan alleen, door regionaal samen te werken inspireren wij onze relaties om uitdagingen aan te gaan en innovatie te omarmen richting een digitale en duurzame toekomst.

‘Met Canon Business Center Nederland als jouw partner ben je verzekerd van de meest ideale en efficiënte oplossingen voor jouw organisatie’

Om de ambities van Canon Business Center Nederland voor én met haar relaties te verwezenlijken, krijgt de organisatie een vernieuwende look & feel door o.a. een nieuwe huisstijl. Waarom is dit noodzakelijk? De wereld is aan het veranderen en hierin meegroeien is van uiterst belang om relevant te blijven in deze snelgroeiende economie. Dit is de reden dat wij eerst terug zijn gegaan naar de basis, naar wie we willen zijn in de toekomst en waar we voor staan, om vanuit daar een totaal concept te ontwikkelen die in lijn ligt met onze ambities en doelstellingen. Wij willen samen ondernemen met onze relaties en verder gaan dan de gebaande wegen, om onze relaties een totaal beleving te geven in elke aanraking met onze organisatie.

De associatie met Canon begrijpen we en dit willen wij uiteraard graag in stand houden. Hierin zetten wij een extra stap voor onze relaties, die verder gaat dan het productportfolio, om op deze manier onze relaties te adviseren en informeren over de mogelijkheden voor een totale optimalisatie van het document- en informatieproces.

Willem-Jan Bosch (CEO) ‘Samen Ondernemen is het motto van onze organisatie, want in partnerschap wordt alles mooier, beter en effectiever, omdat je samen sterker staat dan alleen. Voor mensen die dicht bij je staan wil je altijd het beste, dus waarom zouden we dit niet doorvoeren in het bedrijfsleven?’

‘Wij willen onze relaties kennen en begrijpen, om snel te schakelen en van elkaars expertise gebruik te kunnen maken.’

En nu?

‘Het aanpassen van de huisstijl en de nieuwe kleuren geeft aan dat we een stapje verder gaan. We zijn een ambitieuze organisatie, met een zeer betrokken team, die er alles aan doet om de verwachtingen van onze relaties te overtreffen. Daar gaan we samen voor; verrassen en verwonderen. Hoe dat kan in onze branche?’ Willem-Jan glimlacht. ‘Wacht maar af, denk aan kortere levertijden, het activeren van onze relaties om onze pakketjes te recyclen en nog veel meer!’.

‘Wij zetten alles op alles om met de beste prestaties de verwachtingen van onze relaties te overtreffen’

Webshop

Een van de direct zichtbare veranderingen is de webshop, dit biedt onze relaties een makkelijke en directe mogelijkheid om papier en plotters (grootformaat printers) te bestellen. Uiteraard adviseren wij onze relaties op het gebied van het juiste papier of het aanschaffen van plotters, zodat deze perfect passen in het bedrijfsproces binnen jouw organisatie.

Bezoek onze LinkedIn of Facebook pagina voor meer informatie. Enthousiast? Wij komen graag bij je langs om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Natuurlijk ben je ook altijd welkom op ons hoofdkantoor in Breda. Bel gerust voor een afspraak.

Canon Business Center Nederland, jouw regionale partner met premium services. Want waar je ook heengaat, wij staan voor je klaar.

Canon Business Center Nederland – Hoofdkantoor
Van de Reijtstraat 49
Breda
Tel. 088 210 5500
info@cbc-nederland.nl
Webshop: www.canonbusinesscenternederland.nl