Coming soon to Breda!

Italiaans topdesign in keukens en meubilair in het hartje van Breda. In het voorjaar van 2018 opent Arclinea in samenwerking met B&B Italia aan de Nieuwe Ginnekenstraat 39 een fonkelnieuwe conceptstore. De tijdloze ontwerpen van deze exclusieve merken staan garant voor innovatie, design en kwaliteit van leven. Hou je van het leven, geniet je van lekker eten, maak je tijd voor jezelf en kies je voor kwaliteit? Dan ben je bij deze uitgenodigd om langs te komen.

‘Arclinea en B&B Italia zijn een perfecte match in high end brands.’

Laat je inspireren!

De samenwerking tussen de twee topmerken Arclinea en B&B Italia is wereldwijd een groot succes. Deze conceptstore in Breda is de eerste in Nederland. Passie en liefde voor de Italiaanse keuken liggen ten grondslag aan de samenwerking tussen founder Hamelijnck investments en Italconnect. We spreken Patrick van Gils, salesmanager Nederland Arclinea over deunieke plannen. Patrick is nauw betrokken bij het concept.“Het is niet gek dat deze combinatie werkt. De uitgangspunten van de ontwerpers zijn hetzelfde. Tijdloos design, vooruitstrevend, eerlijk materiaalgebruik en bovenal kwaliteit. Arclinea en B&B Italia zijn een perfecte match in high end brands. In deze conceptstore kun je uitstekend inspiratie opdoen, er is ruimte genoeg, namelijk 300m². En dat midden in het centrum van Breda. Naast de unieke keukens zijn er drie verschillende woonsferen te zien. Het is meer dan zien, het is beleven. Je vindt hier een totaalconcept. Verwacht nu geen poeha; je wordt volgens Italiaanse traditie altijd hartelijk ontvangen door het ervaren team met een onvervalste espresso of een heerlijke wijn.”

Experience center

In een experience center gebeurt natuurlijk van alles. Het is altijd in beweging. In Breda tref je zelfs een kookschool tot aan de totale begeleiding van je bouwproject. Zodra de toonaangevende woonbeurs Salone del Mobili in Milaan achter de rug is wordt ook de showroom opnieuw ingericht. Iedere twee jaar vind je hier de nieuwste woontrends.

‘In deze conceptstore kun je uitstekend inspiratie opdoen, er is ruimte genoeg, namelijk 300m². En dat midden in het centrum van Breda.’

Totaalconcept

Met je bouwtekening ben je hier ook aan het juiste adres. Ervaren binnenhuisarchitecten staan je bij met passend advies. Van verlichting tot aan de totale begeleiding van je (ver)bouwproject wordt indien gewenst voor je geregeld. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Typerend voor de professionaliteit van de conceptstore; je wordt totaal ontzorgd!

‘Optimaal leven is (h)eerlijk genieten van pure ambachtelijke producten.’

Kookschool

Genieten van het leven, is genieten van eerlijke producten. De kookschool, die in de conceptstore door Sje van Gils gerund gaat worden, staat synoniem voor het pure Italiaanse koken. De Italiaanse keuken is niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst. Je kunt hier ieder seizoen van een nieuw menu proeven en beleven wat dit inhoudt. Het uitgangspunt tijdens de kookworkshop is ‘mise en place’ koken. Je zorgt ervoor dat alle versbereide gerechten ver klaar zijn. Op het moment zelf hoef je nog een paar kleine handelingen te verrichten en je kunt daardoor samenzijn en genieten met je gasten. Ook hier gaat kwaliteit boven kwantiteit. De producten waar je mee kookt, zijn streekgerechten van lokale specialisten.

Kwaliteit in sublieme vorm

Het is vanzelfsprekend dat de fabrikanten voor keukenapparatuur waar Arclinea mee samenwerkt eveneens topkwaliteit leveren. Alleen dan kun je het totale plaatje compleet maken.

Benvenuti!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je een andere twist aan je interieur geven? Hou je van puur eten en kwaliteit? Hou social media en de aankondigingen in de gaten. Je bent vanaf eind maart 2018 van harte uitgenodigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 39 in Breda om te komen ervaren wat Arclinea en B&B Italia nu bedoelen met ‘kwaliteit van leven’.

Arclinea en B&B Italia

Nieuwe Ginnekenstraat 39

Breda

www.arclinea.com