Dubbel zoveel slaapgenot!

‘Slapen is geen geringe kunst: je moet er de hele dag voor wakker blijven.’ Nietzsche

Een goede nachtrust belangrijk? Natuurlijk! Dat zal iedereen beamen. Een goed bed en een passende matras maken het verschil. Voor een eerlijk advies en kwaliteitsproducten kun je in Breda al 40 jaar terecht bij de slaapexperts van MW Bedden & Slapen en Hästens Store Breda van Jeroen en Marieke Wijers. Sinds kort is het winkeloppervlakte verdubbeld. Wie het familiebedrijf Wijers nog kent van vroeger, herkent de oude situatie direct. Je kunt weer aan twee kanten naar binnen bij de exclusieve beddenzaak. Een ingang aan de Nieuweweg (de oude Markendaalseweg) en de recent weer geopende ingang aan de Tolbrugstraat. Dubbel zoveel slaapgenot!

 

Rust & ruimte

De luxueuze bedden komen nu nog beter tot hun recht. De ruime opstelling biedt de gelegenheid om in alle rust rond te kijken, proef te gaan liggen en inspiratie op te doen! Je ziet hier slaapkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern en trendy alles in het topsegment. Alle bedden zijn opgedekt met schitterend bedlinnen en gestyled met schitterende accessoires. Ook de lampen, kussens, spreien en nachtkastjes zijn hier te koop. Marieke heeft een oog voor bijzondere gadgets en stijlvolle combinaties en dat zie je terug in de winkel.

 

Voelen

Een bed kopen, doe je niet van een plaatje. Dat moet je kunnen ervaren. “We hebben hier in de winkel alle verschillende matrassen uit de Sleep & Dream collectie liggen. Dus je kunt echt zelf voelen wat het verschil voor jou uitmaakt. De voorkeur voor een bed is heel persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om daar de tijd voor te nemen. Met een lekker kopje koffie praten we in alle rust over hetgeen bij jou past. En dan vinden we altijd een geschikte oplossing. Dromen zijn geen bedrog!” lacht Jeroen.

Het blauwe hart

In het midden van de zaak vind je het blauwe hart: de Hästens Store! De unieke en welbekende blauw-witte ruit van de luxe handgemaakte kwaliteitsbedden uit Zweden kan je niet missen. Eigenlijk durf je het bijna niet te vragen, maar ook hier kun je op alle bedden proefliggen. Het ligt als op een wolk, de luxe boxsprings ademen perfecte slaap. In diverse modellen en uitvoeringen. Je hoeft niet te kiezen voor de blauw-witte ruit. De bedden zijn in alle kleurstellingen te krijgen. De combinatie van de gebruikte natuurlijke materialen zorgt voor een sublieme slaapervaring.

‘Eenmaal een Hästens wil je niet anders meer.’

Trots

Hästens is een familiebedrijf, waar net als bij ons kwaliteit en persoonlijk advies centraal staan. Het luxe merk sluit perfect aan bij de rest van ons assortiment. We zijn heel trots dat we hier een exclusieve Hästens Store in huis hebben.

‘De traditionele handgemaakte bedden, blijven de Rolls Royce onder de bedden.’

Jarig!

“We vieren feest en dan moet je trakteren! Hästens is jarig en om de 165e verjaardag te vieren is er tot eind 2017 een Special Edition bed te verkrijgen de Hästens Tribute. De stof, een grovere taupe met wit uitgevoerd in de iconische ruit, is speciaal ontworpen. Deze limited edition, die hierna écht niet meer te verkrijgen zal zijn, is te koop voor een bijzondere prijs. Je betaalt voor dit bed nu €7500,- (een voordeel van €2500,-). Vanzelfsprekend is dit bed, zoals alle Hästens bedden, handgemaakt van uiterst zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen.” Neem zelf de proef op de som en probeer dit pareltje eens uit in de winkel.

 

Aan huis

Het persoonlijke advies van Marieke en Jeroen gaat verder dan een goed gesprek in de winkel. Zij  komen met alle plezier thuis langs voor persoonlijk advies. Voor het juiste bed, maar ook die bijpassende kast en stoffering aan toe. De stijlvolle accessoires en verlichting zorgen ervoor dat slaapkamer tot in detail klopt. Wanneer je de uitgebreide collectie bedlinnen ziet, is alleen kiezen nog een uitdaging. Ook daarin ondersteunen Marieke en Jeroen. Alle najaarskleuren zijn weer in huis. Genoeg redenen om eens binnen te lopen.

 

Natuurlijk & vanzelfsprekend

Goedlachs en gastvrij word je hier ontvangen. Dat is even vanzelfsprekend voor de familie Wijers als de natuurlijke basis van de materialen van alle bedden. Alle bedden, matrassen en kussens die je hier ziet, worden van ecologische geteelde materialen vervaardigd. Gecertificeerd en verantwoord, je kunt met een gerust hart gaan slapen op onze bedden. Het exclusieve merk Sleep & Dream wordt in Nederland geproduceerd. Met als groot voordeel dat alles uitgevoerd kan worden qua materialen, je bed kan de uitstraling krijgen die jij wilt. Alleen topfabrikanten die aan de strengste (milieu) eisen voldoen, vervaardigen voor Sleep & Dream, met als enig doel ultiem slaapcomfort.

En dat kunnen we vertellen, maar je kunt het ook zien en voelen.” Jeroen laat ons de verschillende natuurlijke materialen zien en voelen. Zelfs een klein plukje voelt vederlicht en zacht, in een heel bed moet het hemels zijn.

MW Bedden & Slapen

Hästens Store Breda
Nieuweweg 35

Tolbrugstraat 11
Breda-Centrum

Tel. 076 – 887 06 41
info@mwbeddenenslapen.nl     

www.mwbeddenenslapen.nl