Directeuren Netwerk Nederland

Verbinding leggen op inhoud

Verwachtingen overtreffen en fans maken, een aanpak die Directeuren Netwerk niet vreemd is. Op inspirerende en uitdagende wijze maakt dit platform verbinding tussen ondernemende directeuren. Je kunt aansluiten bij de inspiratielunches in diverse regio’s, themabijeenkomsten of bedrijfsbezoeken, alle ontmoetingen staan in het teken van verbinding leggen op inhoud. Vandaag vindt er een exclusieve ontmoeting tussen 30 directeuren en Jos Burgers plaats op Kasteel Maurick. Deze ‘Meet the Expert’ bijeenkomst is geen standaard lezing, maar op interactieve wijze kennismaken met een keynote expert in combinatie met een lunch.

Hoe maak je iedere dag een fan?

Jos Burgers, bevlogen marketingspecialist weet tijdens de Meet the Expert bijeenkomst op luchtige wijze de kern te raken. Aan de hand van anekdotes en heldere voorbeelden, geeft hij direct tools om in je organisatie toe te passen. Vragen beantwoordt hij op zijn enthousiaste en typerende manier. Jos, heeft zich verdiept in de branches van de aanwezige directeuren en hij speelt in op de actualiteit. Tijdens de lunch gaat hij verder in op specifieke vragen en speciale cases. Dorine van der Wijk, partner Directeuren Netwerk licht toe: “Bij al onze bijeenkomsten staat de dialoog centraal, naast het verbinden en elkaar inspireren. Vandaag is er een expert aan het woord, maar ook dan is er ruimte voor interactie.”

Lunch met inhoud

De lunches die Directeuren Netwerk in 9 verschillende regio’s organiseert, zijn vrij te bezoeken voor de leden. Je kunt je inschrijven voor een smakelijke ontmoeting in je eigen regio en je bent tevens vrij om aan te schuiven in andere steden. In de volgende regio’s vinden de lunches plaats: Breda, Rotterdam,Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Amersfoort. Een selecte groep van maximaal 12 personen gaat tijdens de lunch met een tafelvoorzitter de verbinding aan. “Er zijn verschillende tafelvoorzitters, allemaal zorgen ze voor een open en vertrouwde omgeving waar ervaringen kunnen worden gedeeld. Want met wie kan je nu die komende ontslagronde bespreken? Of hoe ga jij om met langdurig zieke werknemers? Je wilt internationaal uitbreiden, hoe pak je het aan? Allemaal thema’s die bij ons over tafel gaan, delen en elkaar inspireren daar draait het om. Doordat je altijd met gelijkgestemden aan tafel zit, is de verbinding snel gemaakt.”

Positief geprikkeld

Als je het programma bekijkt, snap je de uitspraak ‘Je mist meer dan je mee kunt maken.’ Aanwezig zijn bij alle bijeenkomsten is niet te doen. Dorine licht toe: “We horen ook graag wat je doelstellingen zijn om aan te sluiten bij Directeuren Netwerk. Waar liggen jouw behoeftes? Zodra we dat weten kunnen we aangeven welke bijeenkomsten daar het beste bij aansluiten. Geïnteresseerden kunnen altijd een keer kennismaken door een bijeenkomst bij te wonen. Als je lid wordt gaan we in een entreegesprek dieper in op jouw wensen en verwachtingen. Op de website kun je 24/7 terecht op de online community. Hier tref je andere leden en zie je wie er aanwezig is op de bijeenkomsten.

Uit de praktijk

John Koch, commercieel directeur Allinco VCS is voor de eerste keer aanwezig bij een Meet the Expert bijeenkomst: “Ik kom altijd positief geprikkeld en geïnspireerd terug van de lunches en deze setting bevalt mij tevens goed. Ik vind het leuk om in deze grotere groep van 30 directeuren samen te komen. De meerwaarde van Directeuren Netwerk is voor mij de mogelijkheid om samen te sparren en te spiegelen. Je leert van elkaar en kunt elkaar verder helpen. Voor een groot deel heb je dezelfde uitdaging als directeur en het is soms fijn om daar een klankbord voor te hebben en ervaringen van anderen te horen. New business is voor mij niet het primaire doel van mijn lidmaatschap. Ik weet dat er wel de nodige zakenrelaties ontstaan. Regelmatig sluit ik aan bij de lunches en dan altijd in Brabant, alhoewel wij zakendoen in alle windstreken. Bij lunches in dezelfde regio is de kans groot dat je elkaar vaker te treft, hierdoor bouw je ook weer een relatie met elkaar op. De aanwezigen en de besproken thema’s zorgen voor de nodige diversiteit! Ik kijk altijd met plezier uit naar volgende bijeenkomst.”

 

Directeuren Netwerk Nederland
Laan van Zuid Hoorn 35
Rijswijk
Tel. 070 – 415 09 17
secretariaat@directeurennetwerk.nl

http://www.directeurennetwerk.nl