Golfpark De Haenen

Sportief meetingpoint op unieke locatie

 

We hebben al weer wat mooie dagen gezien dit voorjaar en dat merk je op Golfpark De Haenen direct. Gezellig druk op de baan, in het clubhuis en natuurlijk op het terras zodra het kan! Ook op de wandelpaden die over het hele landgoed vrij te bezoeken zijn, kom je de nodige wandelaars en hardlopers tegen. De Business Tour is weer van start gegaan, kortom het seizoen is weer begonnen! Je kunt het hele jaar terecht op Golfpark De Haenen maar zodra de zon zich laat zien, ervaar je meteen een extra boost.

Zakelijk golf als business opportunity

Golf blijft een ideale sport om te combineren met business. De Haenen heeft diverse mogelijkheden om als businesslid aan te sluiten. Fay van Dorp- Schoneveld is verantwoordelijk voor de sales en zij houdt zich actief bezig met de businessclubleden. “Dit jaar staan de sponsoren en businessclubleden nog meer in de spotlights tijdens de bijeenkomsten. Het gaat er uiteindelijk toch om dat je elkaar beter leert kennen. Tijdens het lopen van de 9 holes ronde  maak je op een ontspannen manier kennis met elkaar. En op hole 19 zorgen we ervoor dat je ook met de andere deelnemers in contact komt. Doordat ik alle leden steeds beter ga leren kennen, kan ik een leuke match voor je maken! Een sportieve en effectieve manier van netwerken!”

Business en historie hand in hand

Het golfpark aan de rand van Teteringen heeft een intieme en tegelijk open sfeer. Het clubhuis is vrij toegankelijk en bezit een groot terras. Het meeting point voor een aangename (zaken)lunch of vergaderlocatie, waar je tussendoor een schitterende wandeling over het park kunt maken. Een landgoed vol historie, waar je over de diverse holes de meest uiteenlopende kunstwerken kunt bewonderen. Juist deze ingrediënten geven De Haenen haar bijzondere ambiance. Zowel de golfer als de niet-golfer voelt zich hier thuis.

Businessontbijt als frisse start

Tweewekelijk is het vroeg zakendoen bij De Haenen, je kunt aansluiten voor het Business Open. Deze woensdagochtend start je met een verkwikkend businessontbijt al dan niet gevolgd door golf(les). Zowel de ervaren golfer als de starter kan aansluiten.

Trumpi Golf Academy

Vanaf 1 april is golfpark De Haenen de thuisbaan van de Trumpi Golf Academy. Stephan Trumpi laat je op onnavolgbare wijze kennismaken met de golfsport. Hij biedt een verfrissend golf concept aan. Tijdens een individuele  les, een groepsles, een clinic of GVB cursus kun je het ervaren. Voor degene die het hebben ervaren zijn het er over eens: de Trumpi Golf Insperience is veel meer dan een eerste kennismaking met golf! Golfen kun je leren en dat kan heel goed bij De Haenen.

With a view

Dat sport verbindt is algemeen bekend. Logisch dat er op De Haenen de nodige evenementen en bijeenkomsten worden georganiseerd. De schitterende natuur en de vele mogelijkheden bieden voor grote en kleine gezelschappen nét dat bijzondere tintje. Fay licht toe: “Tot een gezelschap van 100 personen kan je hier terecht. En welk thema of doel je golfdag of meeting ook heeft, wij zorgen dat het voor elkaar komt. Van het eten tot de aankleding. Ons team doet er alles aan om dit tot in de puntjes te verzorgen. Die uitdaging gaan we met plezier aan! Net als de Issue Golfdag op 7 juni, dan maken we er ook een heel speciale dag van. Lees daarover meer in deze editie op pagina 18 en op onze website.”

Uitnodiging

“Golfer of niet, ik nodig je graag uit om eens een kijkje te komen nemen op het landgoed. Voor een wandeling, een kop koffie of een ronde golf. Ik kom hier iedere dag met veel plezier naartoe en dat gevoel deel ik maar al te graag!”

Golfpark De Haenen
Laan der Continenten 70
Teteringen-Breda
Tel. 076 – 578 39 50

sales@dehaenen.nl
www.dehaenen.nl