JOUW DROOM, ONZE PASSIE

“Wanneer mensen aan me vragen waarom ik doe wat ik doe, is er maar één antwoord dat ik kan geven: mensen een onvergetelijke reis bezorgen, daar weegt niets tegenop. Van voorpret tot een behouden aankomst, en van herinneringen voor het leven tot de volgende vakantie. Het is het cadeau dat beleving heet en ik mag daar elke dag aan bijdragen. Hoe de toekomst eruitziet, vind ik altijd moeilijk te voorspellen. Ondernemen is elke dag beslissen en kansen grijpen, maar ook leren loslaten. We leven in een wereld waarin bijna niets meer tot de verbeelding spreekt; laten we ons dan bezighouden met wat we nog van elkaar kunnen leren. De komende jaren willen we nóg verder die dialoog met de klant aangaan door het uitdiepen van the customer journey. We zoomen daarbij in op een toekomstbestendige aanpak en projecteren kansen op de wereld van nu. Hierbij laten we ons leiden door een scala aan factoren, bijvoorbeeld welke kant de digitale media uitgroeit, maar ook hoe politieke situaties in het buitenland zich blijven ontwikkelen. Persoonlijke aandacht blijft te allen tijde ons speerpunt, de kracht van Pelikaan. En wellicht dat we met onze verschillende disciplines en variërende bedrijfsaanbod in de toekomst nog een internationale knipoog kunnen geven.“ Directeur en eigenaar John Goverde aan het woord.

Lang, lang geleden…

“Al van kleins af aan was ik kind aan huis bij Pelikaan Reizen. Dat kan natuurlijk ook niet anders als het aan de eettafel het gesprek van de dag is. Het reizen is mij met de paplepel ingegoten. Toen ik 12 jaar was, bezorgde ik samen met mijn neven onze folders aan huis. Ook heb ik heel wat jaren auto’s en taxi’s gewassen bij de wasplaats in Zevenbergen om een centje bij te verdienen. Nadat ik mijn opleiding afrondde aan de detailhandelschool, kreeg ik van mijn vader en ooms de ruimte om een reisbureau op te starten binnen het bedrijf. Van maandag tot en met vrijdag zat ik op kantoor en daarna ging ik tot en met zondag mee naar Spanje met de weekendpendelbus. Op maandagochtend stond ik met de jongens de bussen weer schoon te maken. Alle facetten van het bedrijf kwamen voorbij en leerde ik door en door kennen. Ik had hier zoveel plezier in, dat ik al heel vroeg wist dat ik thuishoorde in deze branche. En dat is tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven.”

Reiswinkels

Jouw reis is al begonnen op het moment dat je binnenstapt in een van onze winkels. Hier staan sfeer en service centraal, zodat wij je kunnen verzekeren van het vinden van de perfecte reis. Vakantie is ontspannen; dat voel je hier meteen. Bezoek onze reiswinkels en ervaar het zelf!

De reisspecialisten van Pelikaan Reizen hebben samen de hele wereld al gezien. Zij kunnen dus met recht ervaren reizigers worden genoemd. Als geen ander kunnen zij jou persoonlijk adviseren bij het uit­zoeken van je volgende bestemming,  of er meteen voor zorgen dat een reis geregeld wordt. “Welkom bij Pelikaan Reizen! Vertel, waar kan ik je mee helpen?” Ontspannen strandvakanties, actieve rondreizen, korte stedentrips of een once in a lifetime wereldreis: wij laten al jouw wensen uitkomen!

Breda

Het team van Relik & Van Hooft – sinds kort onderdeel van Pelikaan Reizen – heeft gezamenlijk maar liefst 280 jaar reiservaring! Zowel online als in het reisbureau in Breda staan de reisspecialisten voor je klaar. Elke collega heeft zijn of haar eigen specialiteiten; je wordt dus altijd geholpen door een iemand die spreekt uit eigen ervaring. Daarnaast vind je hier shop-in-shops van Tenzing en ClubMed: een fantastische aanvulling op ons eigen aanbod!

Prinsenbeek

Vanuit het hart van Prinsenbeek verwezenlijken de lokale gezichten van het dorp al je reiswensen. Angela heeft enorm veel ervaring met camping­vakanties in bijvoorbeeld Frankrijk, Karin is fan van ‘The Big Apple’ New York en Mariëlla kan uit eigen ervaring alles vertellen over cruisen. Laura is thuis in Noorwegen en Petra praat je graag bij over haar wintersportstudiereizen. Kortom: een enórm divers team in (volgens hen) het leukste dorp van Nederland!

Zevenbergen

Middenin het centrum van Zevenbergen, je kunt er bijna niet omheen, vind je het kloppende hart van Pelikaan Reizen. Het aanstekelijke enthousiasme en de hartelijkheid van Gladys, Esther, Petra, Annet, Connie en Chantal komen je tegemoet als je besluit hier binnen te stappen. Met elk hun specialisatie doen deze dames er alles aan om jou blij, blijer, blijst te maken! Mede daarom is het reisbureau in Zevenbergen in 2016 uitgeroepen tot Beste Reisbureau van Noord-Brabant.

Groenstraat 12

Prinsenbeek

Tel. 088 – 735 45 55

prinsenbeek@pelikaanreizen.nl

 

 

Nieuwe Ginnekenstraat 11

Breda

Tel. 076 – 766 00 48

reisburo@relikenvanhooft.nl

 

 

Haveneind 2

Zevenbergen

Tel. 088 – 735 45 55

zevenbergen@pelikaanreizen.nl