VERTROUWDE PARTNERS

Een advocaat die bij je past. Hoe vind je die wanneer je op het punt staat om te gaan scheiden? Welke partij kan jou het beste bijstaan bij letselschade of een arbeidsconflict? Momenten waarop emoties vaak hoog oplopen. Een gedegen partner, die met begrip voor je situatie doortastend en gericht te werk gaat, vind je bij Kessels Advocaten. Specialisten in hun vakgebied, die goed in kunnen schatten wat de stappen zijn die je het beste kunt nemen.

Dichtbij
“Wanneer er een conflict speelt, zijn er zoveel zaken waar je rekening mee moet houden. Wat verwacht je van je advocaat op zo’n moment? Snelheid van reageren, een luisterend oor, vakkennis, goed en begrijpelijk advies, in een ontspannen sfeer. Dat geeft in een notendop weer waar ik mij dagelijks hard voor maak.” We spreken Mirelle van Berckel, familierecht advocaat en mediator bij Kessels Advocaten. “Binnen ons kantoor werken specialisten op het gebied van Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Faillissementsrecht, Privacyrecht, Letselschade,  Intellectueel eigendomsrecht & ICT. Binnen Kessels Advocaten zijn Marjolijn van Alphen en ik degenen die de zaken binnen het familierecht behandelen.

‘In tijden waar je meer dan ooit behoefte hebt aan een heldere en kritische blik, vind je hier je vertrouwde partner.’

Maatwerk
Marjolijn houdt zich tevens bezig met arbeidsrecht. In die praktijk werkt zij samen met Frank Kessels, een gedegen advocaat met jarenlange ervaring in het arbeidsrecht. Frank en Marjolijn werken zowel voor werkgevers als werknemers en doen dat met veel passie voor het vak. “Het verschil?” Marjolijn hoeft niet lang na te denken. “Dat maken we door eerlijk en betrokken te zijn. Goede bereikbaarheid is belangrijk en doen wat je belooft. Omdat arbeidsrecht maatwerk is, kun je kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Wij bekijken dan wat in jouw situatie de beste keus is.”

Oplossingsgericht
“Ik help mijn cliënten verder door op een zakelijke manier te kijken naar hun wens om te scheiden. Ze zijn geholpen met een oplossing waar iedereen zich in kan vinden. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is dit van groot belang. Natuurlijk is er ruimte voor emotie en door goed te luisteren kan ik als ervaren advocaat én mediator het juiste advies geven. Want voor een geslaagde scheiding heb je twee mensen nodig. Bij het eerste contact vraag ik altijd of beide partijen samen willen komen voor een kennismaking. Tijdens die kennismaking leg ik uit wat er in mediationtraject of het traject van de overlegscheiding gebeurt en wat er van partijen wordt verwacht. Ook als mensen op bepaalde punten nog geen overeenstemming hebben, is mediation mogelijk. Het is belangrijk dat goed uit te leggen.

Praktische partner
Ben je op zoek naar een partner die je bij kan staan voor Letselschade? Dan krijg je bij Kessels Advocaten te maken met Madelon Beljaars en Léon Hanssen. Zij zorgen op een doeltreffende wijze voor afhandeling van schadevergoeding en alles wat daarbij komt kijken. Net als voor al het overige advies en de bijstand van het kantoor, is de werkwijze helder en realistisch. De ondervonden schade wordt kritisch getoetst en er worden geen valse verwachtingen geschapen. “We hebben een eigen Buro Letselschade, bij dit aanspreekpunt kunnen onze cliënten terecht voor lopende zaken. Het buro ondersteunt ons als Letselschade advocaat en houdt de lijnen kort. Het heeft een laagdrempelig karakter en we merken dat dit voor alle partijen prettig werkt.” aldus Madelon Beljaars.

Kessels Advocaten
Julianalaan 1
Breda
Tel. 076 – 525 35 35
info@kesselsadvocaten.nl
www.kesselsadvocaten.nl