De keuken die perfect aansluit bij je lifestyle

Al je ideeën voor een nieuwe keuken op je eigen moodboard opslaan? Gewoon op een handige app via je smartphone? Of thuis een 3D tekening maken van je keuken? Dat zou handig zijn. Bij Keukenmaxx kan het allemaal. Deze keukenspeciaalzaak begrijpt dat je nieuwe keuken onderdeel uitmaakt van je totale interieur, van je lifestyle. Je kunt binnenkort zelfs op de website portfolio’s van de verkoopadviseurs bekijken. Daar zie je keukens die zij eerder gerealiseerd hebben, met één klik maak je een afspraak met de specialist die bij je past. Zo wordt een nieuwe keuken uitzoeken nog leuker en makkelijker!

De tijd dat een keuken een simpele werkbank was, is voorbij. Vandaag is het een meubelstuk, passend in je totale interieur. “Er is de laatste 7 jaar veel veranderd, onze verkoopadviseurs zijn bijna keukenarchitecten geworden.” We treffen commercieel directeur Erik Rijerkerk in de showroom in Etten-Leur, één van de vier vestigingen van Keukenmaxx. “Iedere keuken is maatwerk. We gaan samen op zoek naar de stijl die bij je past, bij je levensstijl en je gezinssituatie. Wij zijn trots op ons grote assortiment, de mogelijkheden lijken eindeloos. Hoe vind je nu die ideale keuken die naadloos aansluit bij jouw leven? We begrijpen dat je een adviseur zoekt die met je meedenkt en eigenlijk al weet wat je bedoelt. Hoe hij dat weet? Je zelf gemaakte moodboard vertelt welke stijl je aanspreekt, je eerste gesprek begint gelijk op een ander level. En dat maakt niet uit voor welke keuken je hier komt. Ook starters kunnen bij Keukenmaxx voor hun droomkeuken terecht, vanaf €6.500,- vind je hier al een keuken.”

Trendsetter

De twee verdiepingen van de showroom zijn volledig ingericht met keukens, meer dan genoeg inspiratie! Je ziet hier veel meer dan keukens, de accessoires en totale inrichting geven je een goed idee van de sfeer en diverse stijlen waar je uit kunt kiezen. Terwijl we door de showroom lopen, legt Erik uit hoe belangrijk het is dat je de keuken kiest die bij je past. “Er is keuze genoeg, denk alleen al aan materiaalkeuze, opstelling, kleur en stijl. Wij hebben ons gespecialiseerd om samen met jou de ideale keuken te realiseren. Je kunt van ons altijd verwachten dat we vooroplopen met de nieuwste trends. Geïnspireerd door interieurontwikkelingen en het modebeeld, wisselt ook onze showroom vier keer per jaar.”

Designer Days

Persoonlijk interieuradvies van Michiel de Zeeuw? Eens in de vier weken organiseert Keukenmaxx de Designer Days. Tijdens deze dagen kun je een afspraak inplannen voor een keuken- en interieuradvies op maat met één van de ervaren interieurarchitecten. Michiel de Zeeuw is regelmatig aanwezig in het Designer Lab, check de agenda op de website en maak gelijk een afspraak.

Trends

Bewust leven en gezond eten is al bijna geen trend meer te noemen. Zo is de magnetron bijna overal vervangen door de stoomoven. De trend is dat de apparatuur vaker in de muur wordt weggewerkt. Stijlvol, ruimtebesparend en strak. Er is ruimte voor verse kruiden om de lekkerste maaltijden te bereiden. Pure en natuurlijke materialen als massief hout en graniet sluiten hier perfect bij aan. Kies je voor beton, krijg je een robuuste en industriële look. Door een verrassende achterwand te kiezen, in een opvallende kleur, van schoolbordverf of kleurige tegels geef je de keuken een uniek karakter. Door gebruik te maken van een kookeiland in tafellook integreer je de keuken helemaal in je interieur. De keuze aan materialen is groot, het luxueuze keramiek maakt van de keuken een echte blikvanger. En wat denk je van Fenix? Dit zijdezachte materiaal met extreem mat uiterlijk zorgt ervoor dat je geen vingerafdruk ziet! Je zou de weg kwijtraken met al die opties! Des te fijner is het dat je met een ervaren adviseur aan tafel zit.

Topmerken

Een keuken zonder apparatuur is vandaag ondenkbaar. Bij Keukenmaxx zijn alle innovatieve apparaten te zien en te verkrijgen. Zoals de stijlvolle afzuigunit in je koopplaat. Heel mooi, maar zeker zo effectief! Apparatuur van toonaangevende merken zoals Miele, Bauknecht, Siemens,  KitchenAid en ATAG maken je keuken echt compleet. Een garantiekeurmerk op zich. Deze wereldmerken stellen hoge eisen aan hun distributeurs, voorwaarden die Keukenmaxx met glans doorstaat.

Van A tot Z

En dan heb je jouw droomkeuken besteld! Hoe dan verder? Erik licht toe: “We komen altijd nameten bij je thuis. Hierna nodigen we je graag weer uit in de showroom. Samen bekijken we de tekening nogmaals en lopen we alle details zorgvuldig na. Ons hele verkoopteam heeft dan ook al naar de tekening gekeken en kritische vragen gesteld aan de adviseur, een dubbelcheck. Zo voorkomen we dat er iets over het hoofd wordt gezien. We weten dat er heel veel informatie op je afkomt de eerste keer. Het is een flinke investering die je doet en dan moet alles in één keer goed zijn. Daar gaan we samen voor! We kunnen rondom de plaatsing van de keuken alles uit handen nemen of alleen de keuken installeren. Van compleet turn key opleveren, tot alles wat er tussenin zit.”

Keukenmaxx Etten-Leur

Lokkerdreef 33

Etten-Leur

Tel. 076 – 501 71 51

ettenleur@keukenmaxx.nl

www.keukenmaxx.nl