Een gouden combinatie

In heel het land is het ‘Avondje NAC’ bekend. Geen stadion waar het zo gezellig is als in het Rat Verlegh tijdens de wedstrijden. De Business Club van NAC is de grootste uit de regio. Het commerciële team blijft altijd in beweging, of aan de bal, om maar in de sferen te blijven. Commercieel Manager Eric Matijsen: “We nemen de geluiden uit de businessclub altijd serieus en waar mogelijk doen we er wat mee. De nieuwe Business Club mogelijkheden Brons, Zilver en Goud zijn daar een goed voorbeeld van.” Wij ervaren de Business Club Goud deze zaterdag zelf en zijn erg enthousiast. Voor en na de wedstrijd ontmoeten we veel ondernemers in de lounge en de geluiden zijn meer dan positief.

Complete andere look!

Wat een metamorfose. De ruimte ken je niet meer terug. En nergens in het stadion vind je een dergelijke lounge, deze is dan ook met recht GOUD te noemen. Een gezellige bar, voldoende zitjes, een heerlijke bank in een stijlvolle NAC-ambiance. De styling is warm en met een designersuitstraling, er is veel gebruik gemaakt van hout en planten. De leren bank die een complete zijde vult, is een echte eyecatcher. De wanden waarop subtiele wijze de Grote Kerk en afbeeldingen van NAC zijn verwerkt, maken het helemaal af. Je snapt direct waarom deze lounge zo populair is!

Een greep uit de reacties van de businessclubleden die sinds kort lid zijn van de Business Club Goud. Hoe ervaren zij dit nieuwe concept?

“Voor mij is dit de perfecte invulling; voor, tussen en na de wedstrijd samenkomen in deze sfeervolle ruimte en de wedstrijd kijken op de beste stoelen die er zijn!”

“Je treft hier een mooie mix van bedrijven uit de regio. Elke wedstrijd heb je de ruimte om rustig bij te praten en uitgebreid kennis te maken. Want daar is die businessclub in mijn ogen voor bedoeld. En dat werkt hier goed!”

“Onze buitendienst bezoekt de wedstrijden van NAC en neemt regelmatig gasten mee. Een kruisbestuiving tussen de Business Clubleden, waardoor je veel verschillende mensen ontmoet.”

“Schitterend interieur, gezellige mensen en een heerlijk hapje en drankje! Voor mij staan we al met 1-0 voor!”

“Ik ben blij met dit concept, het is goed dat NAC de businessclub blijft ontwikkelen. De bijeenkomsten buiten de wedstrijddagen zijn goed om te netwerken. Voor mij is het avondje NAC altijd een goede binnenkomer en ideaal om elkaar beter te leren kennen.”

“Het avondje NAC is voor onze organisatie een uitgelezen gelegenheid om relaties mee te nemen. De reacties van onze klanten zijn reuze enthousiast. In de Business Club Goud kun je op een geweldige manier van het voetbal genieten, want je zit op de het ereterras. En in de lounge zijn er plekken genoeg voor een rustig gesprek, gezellig aan de bar kan natuurlijk ook.”

“Het begint al bij de persoonlijke ontvangst door de vriendelijke gastvrouwen. De avond kan dan voor mij niet meer stuk!”

“Je maakt kennis tijdens een avondje NAC en op een lunch of andere netwerkactiviteit is er ruimte om elkaar beter te leren kennen. Lid zijn van de Business Club is voor mij effectief netwerken, waar al mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan.”

 

“Voetbal kijken en beleven op topniveau, in zachte fauteuils bij de middenlijn heb je uitstekend zicht.”

“De ondernemers die ik hier tref zijn mooie sparringpartners. We kunnen kennis delen en ervaringen uitwisselen en het is ook nog eens heel gezellig.”

“De sportieve activiteiten die de Business Club buiten de wedstrijden onderneemt, spreken mij erg aan. Je leert elkaar toch op een andere manier kennen tijdens het skiën of skydiven. Dat was trouwens erg gaaf!”

Wanneer ik terugkom met deze reacties op de Business Club Goud, verschijnt er natuurlijk een grote lach bij Eric. “Goed om te horen dat de ervaringen zo positief zijn. Ieder jaar voegen nieuwe bedrijven zich bij de Business Club. We blijven eraan werken om de prijs/kwaliteitverhouding van het lidmaatschap te optimaliseren. Onder andere door nieuwe en inspirerende activiteiten te organiseren. Iedere maand staan er meerdere activiteiten op het programma, allemaal met een eigen karakter. Er zijn ook diverse arrangementen mogelijk. Business Club Goud is er maar één van. Op onze website staat een overzicht. Staat het gewenste arrangement er niet tussen? Dan maken we graag een Avondje NAC op maat!”

NAC Breda

Tel. 076 – 521 45 00

ematijsen@nac.nl

www.nac.nl