MORE TO LOVE & MORE TO ENJOY

Een frisse stralende winterdag, het zonnetje schittert in het water van de jachthaven. Nog even genieten voor we binnen stappen bij More-Itz. En binnen gaat het genieten verder met het fenomenale uitzicht over de Amer in het sfeervolle ingerichte chalet. Want dat is waar we binnenstappen een groots exclusief chalet met de grandeur uit St. Moritz. Een warm welkom, dicht bij alle uitvalswegen even weg van de hectiek van alledag. Terwijl de zakelijke afspraken hier continu doorlopen. Want zeg nu zelf, werken gaat hier een stuk prettiger. Een zakelijke afspraak kan bij voorbaat niet meer stuk in de verwarmde serre met aan drie kanten uitzichten op het water. We hebben afgesproken met Tom Sebastian, hij werkt zowel vanuit Amsterdam als Breda, dit is een ideaal trefpunt.

More innerbeauty
We zijn vroeg en we hebben nog keus waar we gaan zitten. Vlakbij de haard op de bank tussen de warme schapenvellen nemen we plaats. Het is even geleden dat we Tom spraken, we nemen de tijd om goed bij te praten. Want er is veel veranderd. En eigenlijk hadden we niet anders verwacht. Met zijn brede interesse en enthousiaste houding staat Tom voor veel dingen open, met als 2 rode draden beauty en yoga. “Als echte Brabander ligt mijn hart hier, maar ik vind het ook heel fijn om enkele dagen in de week in Amsterdam te zijn. Een deel van mijn werk is daar. Er is meer focus gekomen en de verbinding tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid is duidelijker dan ooit. Met 30 jaar ervaring in de beauty branche en een opvoeding waar yoga en spiritualiteit centraal stonden, komen voor mij nu alle lijnen samen. En dat is een heel prettig gevoel, ik zit momenteel op een plek waar ik thuishoor. Voor mijn coachings- en advieswerk reis ik door het hele land. Weet je dat ik ook hier bij More-Itz trainingen en presentaties geef in de boardroom? Een perfecte ruimte waar ik rustig kan vergaderen, maar ook op de hele bovenverdieping een gezelschap van 150 man kan ontvangen. Boven is er ook een schitterend terras met uitzicht op de jachthaven. Eigenlijk een ideale plek voor een yogales.” lacht hij. Dit is Tom ten voeten uit, al pratend legt hij verbindingen en worden er spontaan nieuwe ideeën geboren.

More knowledge
Wat ik het liefste doe? Delen; mijn kennis en ervaring delen. Ik heb als ondernemer door de jaren heen zoveel inspirerende mensen ontmoet, lessen gevolgd, geleerd en ervaring opgedaan. Het geeft mij enorm veel energie om dit door te geven. Momenteel begeleid ik bijvoorbeeld beautysalons in het ondernemerschap. Dat kun je heel breed zien, van het zoeken naar een nieuw pand, maatschappelijk verantwoord ondernemen, tot aan social media beleid. Na het vaststellen van hun doelen maken we een plan. Ik werk nauw samen met een team van professionals, waar nodig zet ik hun expertise in. Het geeft mij zo veel voldoening om te zien hoe deze salons groeien. Online geef ik ook beautytrainingen, op deze manier een primeur in Nederland. Op een interactieve manier kun je je beautyskills verbeteren. Je volgt één op één een training bij mij en ook hier gaat het verder dan de uiterlijke schoonheid. Ik pak het breed aan, beauty komt van binnenuit. Het gaat vooral om het bewust worden van innerlijke schoonheid en dat zie je aan de buitenkant. En natuurlijk mag daar een mooie lipstick bij!”

More inspiration
“Misschien is het mijn spirituele kant, maar ik geloof dat de dingen die gebeuren je verder brengen. Na een auto-ongeluk moest ik rust houden. En tijdens die periode van verplichte bezinning vroeg ik mij af of ik nu echt wel mijn passie volgde. Voor een groot deel wel, maar ik ben wel meer gaan focussen. Alles wat ik nu doe heeft directe verbinding met beauty of spiritualiteit en yoga. Mijn filosofie op yoga is door de jaren heen gegroeid. Mijn moeder was yogalerares, dus van jongs af aan is het gewoon voor mij. In verschillende landen heb ik opleidingen gevolgd en veel inspiratie opgedaan, daar is mijn eigen visie op yoga uit ontstaan. Het is een filosofie en wat mij betreft pas je die toe in je dagelijks leven en niet alleen op de yogamat.”

More fuel
Zoals er meer ideeën bij Tom geboren worden, ontstond het plan voor BlissFuel. Hij vroeg zich af waarom er geen supplement bestond dat zowel de binnenkant als buitenkant kon verbeteren, huid haar en nagels maar ook de energiehuishouding en de weerstand. De vraag liet hem niet los en na navraag in zijn netwerk van dermatologen, cosmetisch artsen, schoonheidsspecialisten, apothekers en voedingsdeskundigen kwam hij tot de conclusie dat hij het zelf ging ontwikkelen. Even bijzonder als typerend! Tom lacht de complimenten weg. “Je kent het gevoel wel, dat je net even een extra boost kunt gebruiken. Ik had zelf behoefte aan een supplement dat mijn actieve levensstijl zou ondersteunen. Dat past in de mix van bewust gezond eten en yoga, maar ook stress. Een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten. Dat goed zou zijn voor huid, haar en nagels, maar óók voor de hersenen en andere vitale organen. En dat mijn weerstand zou verbeteren. Een supplement dat alle vitaminen, mineralen en méér zou bevatten en dat ik maar één keer per dag zou hoeven gebruiken. Veeleisend, maar alleen het beste is echt goed genoeg. Samen met twee zakenpartners, Wessel Berkman en Lucas van Zandvoort stapte ik in dit avontuur en ja, het gaat goed. BlissFuel is inmiddels te verkrijgen bij 550 apotheek en 60 betere beautysalons, een stap die vroeg om veel onderzoek en een formule die aan alle regels voldoet. We verwachten dit jaar uit te breiden naar 400 salons en we gaan het uitbrengen in Korea en Japan. Nog genoeg ambitie!

More happiness
“Wat ik het allerliefste doe? Yoga! En ik droom van een eigen yogaschool in Spanje of Australië.” En met Tom weet je het nooit dus wij staan niet raar te kijken als die dromen uitkomen.

More food
En dan is het tijd om aan tafel te gaan. More-Itz staat bekend om de verse kwaliteitsproducten. En dat proef je. Vlees komt van de ambachtelijke slager en de visboer is zelf visser. Liefde voor het ambacht. De kaart maakt kiezen moeilijk, of niet? Genoeg reden om snel weer terug te komen. Want of je nu komt lunchen, dineren, borrelen, loungen, of vergaderen More-Itz heeft voor iedere gelegenheid precies de juiste invulling in de perfecte ambiance. Kom je samen in de boardroom? De sfeervolle ruimte voorzien van een digitaal bord is de ideale zakelijke omgeving. Overal bij More-Itz heb je perfecte wifi. Op de eerste verdieping kun je met 150 man terecht voor een feest of besloten bijeenkomst. met twee eigen barren, een buitenkeuken en een groot privé buitenterras succes gegarandeerd. Een compleet verzorgde meeting met activiteit op het water? Ook dat kan, succes verzekerd wanneer je de supersnelle RIB’s over de Amer aan ziet komen. Een mooie rustige tocht door de Biesbosch kan natuurlijk ook. Net als bij More-Itz,….. more…itz possible!

 

Tom Sebstian
www.tomsebastian.com

More-Itz
Nieuwe Jachthaven 50
Drimmelen
Tel. 0162 – 682 758
info@more-itz.nl
www.more-itz.nl