Pak die zomerboost!

Trossen los, we stappen aan boord van de Z8, hét partyschip dat zijn gelijk niet kent in de wijde omtrek. Het moderne schip is al even mooi als de rustieke vergezichten. Op deze zomerse dag de perfecte locatie voor deze reportage. In deze zonnige setting straalt de kleding van Blizzerz nog meer dan anders. Het fluisterstille schip brengt ons op bijzondere plekken in Nationaal Park de Biesbosch. Voor de perfecte look zorgt Ruby, van PUUR Huidinstituut. Haar visagie en styling maken ieder plaatje compleet. Stap aan boord en vaar met ons mee.

‘Fluisterstil en 100% duurzaam, de lijnen van de Z8 doen denken aan een jacht of luxe cruiseschip, evenals de smaakvolle inrichting.’

Get on board!

We vertrekken vanuit de haven in Drimmelen. De Z8 is uitgerust met de nieuwste energiezuinige motoren, de luxe inrichting van het schip en de verschillende zonnedekken hebben we deze dag voor onszelf. Een uitzondering, het is een populaire locatie voor bedrijfspresentaties, vergaderingen en grootse feesten. Het is makkelijk om jezelf hier voor te stellen genietend van een zomerse dag op het zonnedek. Genieten op één van de heerlijke loungebanken aan boord met een cocktail in je hand? En dat kan! Op de Z8 organiseer je de perfecte bijeenkomst, de kapitein en zijn crew staan voor je klaar. Ze zijn gewend om mee te denken over de invulling van je dag of avond. Wil je een tussenstop maken voor een sportieve of culturele activiteit? Of zoek je samen met de chef-kok een culinair menu uit om je gasten te verrassen? Je bent in ieder geval verzekerd van een toplocatie, die alle aanwezigen niet snel zullen vergeten.

Unieke ervaring

De Z8 is voorzien van alle faciliteiten voor een geslaagde bedrijfspresentatie of een swingend feest. Het unieke schip biedt met een lengte van 38 meter en oppervlakte van 200 vierkante meter plaats aan 50 tot 175 gasten. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Het is een heel stil schip, met elektrische aandrijving. De elektriciteit wordt met hele schone dieselmotoren opgewekt. Je hoort echt niks als je bij de schroef staat. Ervaar het zelf, door een tocht op de Z8 te boeken. Succes gegarandeerd!

Blizzerz

In Ulvenhout en in Made zorgt Blizzerz voor de perfecte zomerse outfit. Je vindt hier ieder seizoen betaalbare mode en een sterk wisselende collectie met maandelijks nieuwe items. De sets op de foto’s zijn van het stijlvolle merk Just Believe, de items vallen in de prijscategorie € 59,95 tot € 89,95. Blizzerz verkoopt onder andere de merken: Red Button, Gafair en Moglie. Nieuwe items worden gespot én ingekocht in Parijs, Brussel, Neus maar ook in Nederland. Alles voor een complete eigentijdse outfit. Mix & match met de verschillende merken, de prijzen beginnen al vanaf € 19,95. Je maakt iedere look helemaal af met de bijzondere sieraden van Atta aangevuld met tassen, sjaals, schoenen en laarzen. In de gezellige boetieks is er tijd voor een drankje. Je kunt in alle rust lekker shoppen en je outfit samenstellen.

 

Fashion & Beauty

Bij Blizzerz vind je meer dan alleen mode. Er wordt samengewerkt met een visagiste en nagelstyliste. Alles om je op en top te laten stralen. De reacties van klanten die hier hun nagels laten lakken zijn heel enthousiast. In een relaxte en gezellige sfeer worden je nagels gelakt en rondkijken in de winkel mag natuurlijk altijd! Zo heb je gelijk een mooie outfit, die perfect bij je nagels past. Lukt het niet om langs te komen in de winkels? En wil je buiten winkeltijden komen shoppen kan dat ook! We maken graag een afspraak met je. Zelfs thuis langskomen is mogelijk, als dat beter uitkomt. Blizzerz on tour! Het enthousiaste team is op de nodige lokale evenementen aanwezig en er wordt veel zelf georganiseerd. Hou de website in de gaten voor de agenda. Of nog handiger, schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

 

PUUR huidinstituut

“Ook in de zomer is huidverbetering topsport! Bij PUUR zorgen we van top tot teen voor je huid. Presteren met het juiste team, dé beste producten en samenwerken met jou als middelpunt. Ons team blijft doortrainen en presteren en gaat voor “goud” voor jouw huid. Support voor je huid, kortom jouw huid in topconditie!  De 3e helft is bij ons belangrijk;  optimaal resultaat in een ontspannen sfeer, je thuis voelen en kunnen ontspannen.” We spreken Edith Naaijkens, eigenaresse PUUR huidinstituut.

Total support

“Onze speerpunten in huidverbetering zijn onderverdeeld in Problem Support (acne, rosacea, overbeharing), Healthy anti aging support, comfort support (huidverzorging, massage en mani-pedicure), Technical support (onze apparatuur voor huidverbetering), External Support (cosmetisch arts, Huidtherapeute voor laser behandelingen en Permanente make-up) en Business Support.”

Jubileum

“Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum. Onze klanten zijn tijdens diverse bijeenkomsten in het zonnetje gezet. Naast het feit dat het altijd een feestje is om bij PUUR te genieten. En we blijven vernieuwen. Met als laatste noviteit de Collageen Licht therapie! Hiermee stimuleer je collageen, elastine en hyaluronzuur in je huid. Genieten van licht zónder de schadelijke UVA & UVB! Een resultaatgerichte behandeling gericht op behandeling van rimpelvorming, grove huidstructuur, vale teint en droge, vochtarme huid. Je kunt stralend de zonnige seizoenen tegemoet met Beauty Angel, Collageen licht therapie!”

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met:

Z8 Partyschip

Biesboschweg 2

Drimmelen

Tel. 0162 – 68 26 09

info@zilvermeeuw.nl

www.zilvermeeuw.nl

www.z8-partyboot.nl

 

Blizzerz Ulvenhout

Dorpstraat 76
Ulvenhout
Tel. 06 – 232 18 073

 

Blizzerz Made

Stationsstraat 37 A
Made
Tel. 0162-  696 668

info@blizzerz.nl

www.blizzerz.nl

 

 

PUUR Huidinstituut

Beeksestraat 30
Prinsenbeek
Tel. 076 – 888 38 07
info@puur-huidinstituut.nl

www.puur-huidinstituut.nl