Koninklijke ontvangst op het terras en in de Prinsenzaal

Wat een schitterende ruimte, je kent de Prinsenzaal op de eerste verdieping niet meer terug. Fantastisch uitzicht door de grote raampartijen op het nieuwe terras met loungegedeelte. Het nieuwe interieur is stijlvol met mooie subtiele details. Het mozaïek op de pilaren en de tegeltjes achter de stoere bar springen in het oog. Net als beneden in het restaurant hangen ook hier de bijzondere lampen, met net een ander design. De chef-kok straalt zichtbaar achter het live cookingbuffet. De gasten zijn unaniem lovend. Er is veel keuze, je eten wordt vers klaargemaakt terwijl je wacht. Het smaakt nog lekkerder op het grote dakterras, de zaal doet zijn naam eer aan.

Multifunctioneel

Boven en beneden is er hard gewerkt. De nieuwe Prinsenzaal met groot dakterras, waar ook de Molenzaal gebruik van kan maken is multifunctioneel. Zakelijke bijeenkomsten, maar ook grote feesten kunnen van alle voorzieningen gebruik maken.  De zaal is in delen op te splitsen, gebruik je de hele ruimte kun je makkelijk een presentatie geven aan 300 man. Twee presentatieschermen met beamers die uit het plafond komen, zorgen voor perfect beeld en geluid.

Live cooking

Verse producten, versbereid en veel keus. Tijdens het ontbijt-, lunch- of dinerbuffet is het nu mogelijk om zowel beneden als boven in de Prinsenzaal te genieten van live cooking. Het all you can eat principe is populair. Natuurlijk kun je nog altijd à la carte eten in het restaurant.

Brunch

Vast bezoekers weten dat de brunches bij Hotel Restaurant Princeville goed bezocht worden. Met de nieuwe uitbreidingen is het mogelijk om ieder weekend de brunch te organiseren. Goed nieuws en succes verzekerd, met het extra grote terras aan de achterzijde waar de kinderen gebruik kunnen maken van de speeltuin!

Gastvrijheid

Het Princeville van vroeger ken je niet meer terug. Dat kan ook niet want samen met hun team werken Ben en Silvia Wohrmann dagelijks aan het verbeteren van hun dienstverlening. Blijven vernieuwen en luisteren naar de gasten, waar mogelijk zetten ze de veranderingen direct door. Inmiddels staat er een hotel, restaurant en businesscenter waar ruim 100 man werken. Een bedrijf als dit runnen kun je niet alleen, dat doe je samen.

Teamspirit

Er overheerst trots bij de medewerkers. “Natuurlijk geeft een verbouwing af en toe wat ongemak. Maar als je ziet wat het resultaat is en hoe de gasten hierop reageren zijn we alleen maar trots. Ook achter de schermen is er veel veranderd. Dit zien de gasten niet, maar de aanpassingen in de keuken zorgen voor veel werkgemak en daardoor weer snellere service. Het zwembad, de fitnessfaciliteiten en de sauna worden enorm gewaardeerd en veel gebruikt. We zien dagelijks blije gezichten bij onze hotelgasten en dat werkt heel prettig. Met de uitbreiding van het terras aan de achterzijde kun je langer genieten van de zon. Laat de mooie zomeravonden maar komen.”

Zakelijk markt enthousiast

De zakelijke gasten weten Princeville goed te vinden. Voor seminars, vergaderingen, besprekingen of een andere ontmoeting is het hier business as usual. De uitgelezen locatie nabij de snelweg, de hoeveelheid en diversiteit van de zalen en de service zorgt voor een hoge bezettingsgraad. De zakelijke gasten waarderen de gastvrijheid en de extra faciliteiten die het verbouwde Princeville hen biedt. “Of ik nu met een klein gezelschap kom of met een paar honderd man, de service is hier altijd perfect. Laatst had ik zakenrelaties uit het buitenland over. We hebben bij Princeville in één van de zalen vergaderd, aansluitend in het restaurant uitstekend gegeten en daarna gezellig nog wat gedronken op het terras. Voor mijn gasten had ik hotelkamers geboekt en de reacties waren zeer positief. Het is een geslaagde zakendeal geworden! Gegarandeerd dat ik dit in het vervolg blijf doen.”

“Ongestoord zakendoen met uitstekende service!”

Uitstekend eten

“Of je nu voor een snelle lunch komt, onbeperkt geniet van het buffet of uitgebreid à la carte eet, één ding weet je zeker! Het is goed en lekker. Een uitgebreide kaart, mooie wijnen en zeer behulpzaam personeel. Ook de prijs/kwaliteitverhouding is prima. We hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug!”

‘Het familie-uitje was een groot succes door het attente personeel en het heerlijke zwembad!’

Slapen en ontwaken als een prins

Niet alleen de Prinsenzaal geeft je een koninklijk gevoel. De recente uitbreiding van de hotelkamers met de extra suites zorgt voor tevreden hotelgasten. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van alle extra luxe faciliteiten, zoals de fitnessruimte, het zwembad met poolbar, jacuzzi, Turks stoombad en sauna. Veelgehoorde reacties aan de receptie bij Princeville zijn: “Wat een attent personeel en goed uitgeruste kamers.”

Van der Valk Hotel Princeville

Businesscenter Princeville
Princenhagelaan 5
Breda
Tel. 076 – 522 60 55

princeville@valk.com
www.hotelprinceville.nl