FEMALE POWER by DJ Dina van Diest

 

IF THE ONLY THING YOU SEE IS A GIN PERHAPS THIS ISN’T THE ONE FOR YOU

‘Skully’

 

Een DJ en exclusieve gin is een uitstekende combinatie, dat blijkt wel uit de regelmatige samenwerking tussen DJ Dina van Diest en SKULLY Gin. De exclusieve gin matched uitstekend met de high end evenementen en bedrijfsevents waar de female DJ achter haar draaitafels staat.

De onvervalste G&T is helemaal terug van weggeweest. Proef je eenmaal een SKULLY wil je niet anders meer. De meest spraakmakende flavour uit de Skully reeks is de Smooth Wasabi. Een unieke gin met een specifieke groene kleur, niet te vergelijken met enige andere gin op de wereld. Deze gin gebaseerd op wasabiwortel, gember en munt kun je perfect mixen met Ginger Ale, Ginger Beer of Rode Grapefruitsap. TIP: besprenkel eens oesters of tonijntartaar met de Smooth Wasabi. Gerenommeerde chef-koks hebben de Smooth Wasabi ook ontdekt en creëren de meeste exclusieve recepten met deze exceptionele smaak.

 

SKULLY FLAVOURS

London dry

Smooth Wasabi

Tangerine Twist

Oriëntal Citrus

 

LIFE IS TOO SHORT, ENJOY EVERY SECOND

Genieten daar draait het bij SKULLY om, het gaat veel verder dan alleen een serie premium gins. Het Nederlandse merk weet zich sinds de oprichting in 2015 in binnen- en buitenland uitstekend te positioneren. Op social media sluiten volgers die zich thuis voelen bij de lifestyle van SKULLY zich massaal aan. Meer SKULLY is te koop; kleding en accessoires in stijl koop je in de webshop. Vraag je Koen Smulders naar de founders story van SKULLY is hij kort en krachtig “Who gives a fuck!”. De premium gin spreekt voor zich. SKULLY is anders dan anders en dat begint al bij het uiterlijk en de kwaliteitsafwerking van de fles en de kurk. Met als eyecatcher natuurlijk de unieke tinnen labels en zelfs het etiket is keramisch op de fles gebrand. Aan ieder details is aandacht besteed; bekijk je de 4 ½ liter fles zie je dat de robuuste standaard waar de fles in staat van  gedegen materialen is geproduceerd.

Exclusieve samenwerkingen

High end brands gaan graag een samenwerking aan met SKULLY. Afgelopen jaren zijn er de nodige succesvolle co-creaties in het luxury segment gerealiseerd. Schaap en Citroen Juweliers, HUBLOT, Scalpers, IWC, kunstenares Anja van Herle om maar een paar namen te noemen. As we speak…..worden er weer plannen gesmeed voor meer grootse samenwerkingen. Volg SKULLY Gin op social media en mis het niet. In Breda is er een uitstekende samenwerking met Très Art en natuurlijk met DJ Dina van Diest. SKULLY en DJ Dina zijn een goede mix. “En wij houden van goede mixen!”  besluit Koen lachend.

 

Skully Smooth Wasabi & Ginger-Beer:

  • 40 ml Skully Gin Smooth Wasabi
  • 150-200 ml Fever-tree ginger-beer
  • Garnering: schijf limoen, rode pepper, gember
  • Bereidingswijze: stirr
  • Glas & ijs: Tumbler + ijsblokken

www.skullygin.com

 

DJ DINA VAN DIEST

FEMALE POWER

 

Tijd voor wat ‘female power’ achter de draaitafels! Breda staat bekend als DJ-stad, met veel heren in de spotlights. DJ Dina van Diest brengt hier verandering in. Op haar karakteristieke manier weet zij tijdens haar optredens contact te maken met het publiek. Haar performance is altijd vol energie en positief. Als DJ draait zij veel op zakelijke bijeenkomsten en business events. Inmiddels schrijft zij haar eigen nummers, maar ze staat het allerliefste op het podium!

Een meisjesdroom?

“Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan luisterde ik al veel naar verschillende muziek. Op de radio, tijdens het uitgaan of op festivals herken ik altijd aan de eerste tonen welk nummer er gedraaid werd. En nog steeds trouwens!” lacht Dina. “Ik bezoek graag festivals en wat ik vaak miste, was de interactie tussen de DJ en het publiek. Toen ik dit 5 à 6 jaar geleden tijdens een festival opmerkte tegen een vriend, kreeg ik prompt een DJ-cursus cadeau voor mijn verjaardag. Hij geloofde erin dat ik het anders zou kunnen doen. De cursus sloeg enorm aan bij mij en ik schafte een DJ-set aan. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. De eerste keer voor publiek draaien was doodeng, ik was op van de zenuwen. Weer verder oefenen en gaan draaien op feestjes bij mensen thuis. Toen ik doorkreeg dat mijn publiek blij wordt van mijn vrolijke uitstraling, ging het draaien steeds beter. Precies hetgeen wat ik wilde bereiken, blijkt ook mijn kracht te zijn. Ik hou rekening met de sfeer en voel goed aan waar er behoefte aan is. Zonder mijn eigen stijl los te laten.”

Genre

Wat die eigen stijl dan is? Housemuziek, maar dat is een heel breed begrip. Ik kan het beter omschrijven als vrolijk, toegankelijk, herkenbaar, altijd melodisch en met vocalen. Inmiddels heb ik meerdere eigen nummers geschreven, waarvan er al twee zijn uitgebracht. Zo bijzonder als ik nu merk dat mijn nummer door een andere DJ wordt gedraaid en dat iedereen helemaal losgaat op mijn eigen gemaakte plaat!
Ik treed regelmatig op met verschillende artiesten, waaronder Berenice van Leer. Zij is zo getalenteerd, toen ik haar vroeg voor de vocals op een van mijn zelfgeschreven nummers, was ze meteen enthousiast. We hebben een enorme muzikale klik. Ik geef aan wat ik bedoel en zij zingt het direct goed in.”

50/50

“Ik word veel gevraagd voor zakelijke events. Voor mij is belangrijk om te weten wat het doel is van de bijeenkomst. Mijn inbreng is vaak ondersteunend, er kan nog steeds gepraat worden alleen dan wel in een relaxte sfeer. Zo draai ik in Breda regelmatig bij Très Art in samenwerking met SKULLY Gin. Ik heb onder andere ook gedraaid voor DHL, Jacobs Electro, Nine Creative Agency, Colins, Pathé Breda, Brabantsche Heerenclub en Defensie. De verhouding tussen zakelijke boekingen en festivals is ongeveer 50/50 op het moment.”

Female Boost

“Dit najaar sta ik zelf weer op Dream Village, nog leuker is dat ik gevraagd ben om daar op 2 september een vrouwenstage te hosten. Er komen steeds meer vrouwelijke DJ’s maar ze kunnen zeker nog een boost gebruiken. Ik ben trots dat ik hiervoor gevraagd ben. Het boeken van andere DJ’s is ook iets waar ik mij meer en meer mee bezig wil gaan houden. Het lijkt mij fantastisch om bijvoorbeeld een eigen boekingsbureau op te zetten.”

Reizen

“Naast muziek is reizen mijn grote passie. Mijn ideaal is om het reizen met mijn DJ-werk te kunnen combineren. Ik heb ondertussen al op veel plaatsen gedraaid; Zuid-Afrika, Ibiza, België, Slowakije, Dubai, Polen, Griekenland, Duitsland en Mallorca. Ik zou met veel plezier op strandfeesten over de hele wereld willen performen. Voeten in het zand Gin Tonic in de hand!” knipoogt Dina. “Natuurlijk geeft het een kick om voor duizenden mensen op te treden, alleen haal ik juist de voldoening uit het contact met mijn publiek. Een intiemere setting vind ik wel zo fijn, die interactie geeft voor mij de meerwaarde. Net als de samenwerking met SKULLY, waar ik op hoge kwaliteit een meerwaarde bied.”

 

www.dinavandiest.com

Salarisjobs