DE SUPERKRACHT VAN…

De crossmedia experts van Breda

Vanaf januari gevestigd in het centrum van Breda en nu al een aanstormend succes. De grafimedia professionals aan de Prinsenkade timmeren hard aan de weg en zijn een begrip aan het worden in regio Breda. Eenmaal een ervaring met SUPERDRUKKER en je wilt niet anders meer.

 

Online drukwerk bestellen

Drukwerk en promotiemateriaal nodig voor jouw bedrijf, stichting of evenement? Tegenwoordig bestel je al het drukwerk gewoon 24 uur per dag online. Van flyers, posters, brochures en visitekaartjes tot spandoeken, vlaggen, roll-up banners en relatiegeschenken, niets is bij SUPERDRUKKER te gek. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. SUPERDRUKKER heeft een uitgebreid gestandaardiseerd assortiment in haar webshop, maar verzorgt ook maatwerk.  Het verschil tussen SUPERDRUKKER en het gros van andere online drukwerkaanbieders zit hem in de focus op het bieden van service.   Het persoonlijke contact via de telefoon, mail, chat, WhatsApp of face-to-face op het inspirerende kantoor maakt hen uniek.

 

Tastbare ervaring

Papier en drukwerk negentiende-eeuws? Echt niet! In de huidige tijd waarin we een zee van online marketinguitingen over ons heen krijgen, schept kwalitatief drukwerk nog steeds een tastbare ervaring. SUPERDRUKKER creëert deze ervaringen en voegt meerwaarde toe door mee te denken met haar klanten.

Veel klanten uit de zakelijke markt hebben SUPERDRUKKER al ontdekt, maar ook particulier drukwerk is hier in goede handen. De snelheid, bereikbaarheid, service en gebruiksvriendelijke webshop in combinatie met het behulpzame en ervaren team worden geroemd.

 

OCC Crossmedia

SUPERDRUKKER is onderdeel van OCC Crossmedia. OCC Crossmedia heeft alle expertise in huis om de klant totaal te ontzorgen en te kunnen bedienen op gebied van printmanagement, concepts & online media.  Er is binnen het team veel ervaring op het gebied van grafimedia, maar ook voor alle marketing, communicatie en branding vraagstukken ben je bij OCC Crossmedia aan het goede adres. Het inzetten van het juiste communicatiemiddel op het juiste moment op de juiste wijze is de superkracht van deze crossmedia experts.

Wil je het gewoon echt super geregeld hebben? Dit super team staat graag voor je klaar!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom onze super koffie proeven!

Superdrukker.nl

Prinsenkade 9A

Breda

Tel. +31 (0)88 33 40 300

info@superdrukker.nl

www.superdrukker.nl

 

 

Superdrukker.be

Brusselstraat 51

Antwerpen

Tel. +32 (0)35 000 405

info@superdrukker.be

www.superdrukker.be