LOKALE PARTNER IN DRUKWERK

Wanneer je online je drukwerk bestelt verwacht je niet dat dit midden in het centrum van Breda geproduceerd wordt. Toch wel! Aan de haven in Breda zorgt SUPERDRUKKER voor al het drukwerk wat je kunt bedenken. Van stickers, beachflags, menukaarten, spandoeken, bierviltjes, tot aan keycords, suikerzakjes, polsbandjes, shirts, programmaboekjes, maar ook visitekaartjes, flyers, roll-up banners en uitnodigingen. Alles waar je een naam of logo op kunt plaatsen kan door hen bedrukt worden. Snel, vakkundig en al is het een webshop, je hebt te maken met ervaren grafische medewerkers. Van oudsher is de naam Vermijs al verbonden aan drukwerk.

Louis Vermijs begon zijn drukkerij in 1907, aan de Haven in Breda. Hier gaf hij de ‘De Bredase en Oosterhoutsche Courant’ uit: zijn producten namen een centrale positie in als informatiebron voor de samenleving. De drukkerij was zijn trots: drukken een ambacht. Inkt stroomt blijkbaar toch door de aderen: voortgekomen uit de drukkersdynastie is de vierde generatie Mark Vermijs. Een jonge ondernemer, die met de jarenlange ervaring kennis de markt nu optimaal weet te bedienen. Als eigenaar van SUPERDRUKKER weet hij waar het drukwerk van nu aan moet voldoen. Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technieken, profiteren de klanten van SUPERDRUKKER van zijn passie voor het vak.

 

Super merkbouwer

Snel, vakkundig en creatief kun je midden Breda terecht voor jouw branding. Drukwerk op speciale gadgets of een papieren uitnodiging? Het zijn manieren om op te vallen tussen alle online nieuwsbrieven. Tastbare items, met humor of juist een luxe uitstraling. Er zijn tal van nieuwe communicatiemogelijkheden, het gaat erom dat het drukwerk je boodschap versterkt. Een krachtig merk bouwen doe je met super drukwerk! En daar is het team van SUPERDRUKKER op gefocused. Via de webshop kun je eenvoudig bestellen met behulp van een helder stappenschema. De studio zit klaar voor al je vragen. Ze kunnen jouw wensen vertalen naar het gewenste eindproduct. De service gaat ver, zelfs als je geen bestand hebt of het uploaden niet lukt. Bereikbaar via WhatsApp, telefoon, mail en je kunt ook even binnenlopen. Eenvoudiger en persoonlijker kan niet. SUPERDRUKKER bezorgt je drukwerk gratis.

Last minute

Gisteren klaar? Mark lacht. “Ja, die vraag krijgen we vaker. Als je een evenement organiseert, komen er vaak op het laatst nog veel vragen of ideeën die nog uitgevoerd moeten worden. Wij zijn gewend om last minute klussen op te pakken. Veel van onze klanten komen uit de horeca of retail, daar is vaak snelheid geboden. Een actie of aanbieding moet vandaag gecommuniceerd worden. Als SUPERDRUKKER hebben we de productie in eigen huis en wij kunnen daardoor die snelheid garanderen. En denk niet dat we alleen in grote oplages drukken of printen. Vanaf 1 exemplaar kun je bij ons terecht! Maar ook huis-aan-huis kan, de vrachtwagens staan voor je klaar!”

Opvallen

Papier uit de mode? Zeker niet! Vandaag maak je juist het onderscheid tussen al het online geweld. Je mailbox overstroomt iedere dag, hoeveel aandacht heb jij voor al die e-mails? Die mooie envelop en gedrukte kaart of uitnodiging heeft veel meer attentiewaarde. En dit magazine? Ook dat wordt door SUPERDRUKKER gemaakt! Even bladeren, rustig lezen en het blijft bewaard. In de webshop staan de gestandaardiseerde opties, op zoek naar iets anders? Neem gerust contact op, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lokaal

In het kantoor met uitzicht op de haven van Breda én op de kerktoren zie je veel bekende namen uit de regio langskomen. De boten van Bootje Varen, varen af en aan terwijl we in gesprek zijn. Een leuk detail, alle uitingen zoals de stickers op de boten, maar ook de beachflags zijn door SUPERDRUKKER bedrukt. Veel menukaarten zien hier het levenslicht. “Wij weten het als eerste als er een nieuwe kaart is en kunnen gelijk plannen maken voor een etentje! Genieten van de mooie zomeravonden met zoveel terrassen voor de deur is makkelijk. En als je dan ook nog kunt bestellen van een menukaart die jezelf gedrukt hebt, begint de avond gelijk goed!” Meer weten? Bekijk de webshop of kom de superkoffie proeven aan de Prinsenkade!

Superdrukker.nl
Prinsenkade 9A
Breda
Tel. +31 (0)88 33 40 300
info@superdrukker.nl
www.superdrukker.nl
Superdrukker.be
Brusselstraat 51
Antwerpen
Tel. +32 (0)35 000 405
info@superdrukker.be
www.superdrukker.be