Buiten(gewoon) genieten bij Princeville

 

Buiten is het nu even goed toeven als binnen bij Princeville. Aan de voorzijde was er altijd al een drukbezocht terras, dit is er nog steeds maar aan de achterzijde heeft er een metamorfose plaatsgevonden. Recent zijn de tuinen hier aangepast. Het terras is verdrievoudigd en aangevuld met verschillende loungehoeken en een decoratieve vijver. Het biedt ruimte voor een zakelijk gesprek, een diner of lunch, een gezellig onderonsje of een borrel, maar ook een buffet of BBQ voor een groot gezelschap is hier mogelijk. Zelfs op het dakterras grenzend aan de zalen boven, is er ruimte om te genieten van de mooie dagen.

 

‘Ik blijf mij verbazen als ik bij Princeville binnenstap!’

 

Als vaste lezer van Issue Magazine lees je regelmatig over Van der Valk Hotel Princeville. Is er dan iedere keer iets nieuws te vertellen? Jazeker! Het is alweer 12 jaar geleden dat Princeville vanuit de welbekende witte villa verhuisde naar de nieuwbouw. En ook ik blijf mij verbazen over de continue vernieuwingen. Iedere keer als ik er ben, word ik verrast door een nieuw hoekje, een uitbreiding of de plannen voor vernieuwingen.

 

Extra comfort

Samen met eigenaar Ben Wohrmann lopen we naar het restaurant. Wat direct opvalt zijn de nieuwe stoelen hier. Fris in verschillende tinten, geven ze de ruimte een hele andere uitstraling. De ontbijtruimte, één van de laatst opgeleverde uitbreidingen, is voorzien van een schitterend doek van kunstenares Hélène Terlien. Een praktische en esthetische oplossing. Dat is Ben ten voeten uit, altijd oog en oor voor de wens van de gasten. Waar hij nog verbeteren kan, zal hij het doen. De uitbreidingen zorgen daarnaast altijd voor een efficiëntere manier van werken waardoor de gasten van meer comfort en service kunnen genieten. Want groter betekent zeker niet onpersoonlijker! De aandacht voor de gast blijft voorop staan. Zijn vrouw Silvia zorgt met haar gevoel voor smaak en oog voor detail, voor de juiste inrichting en aankleding.

 

Room with a view

We lopen nog een ronde door het hotel, want vanuit de suites heb je perfect overzicht op de nieuw aangelegde tuin en het terras aan de achterzijde. Terrassen welteverstaan, want het zwembad heeft bij de poolbar een eigen loungeterras met ligbedden. Door het jaar heen gebruiken de zakelijke hotelgasten dit terras en het zwembad met wellness faciliteiten voor en na hun meetings en afspraken. In de zomer en de weekenden genieten de leisure gasten hier de hele dag door.

 

Culinaire verrassingen

De verschillende terrassen bieden ieder gezelschap de juiste ambiance. Waar binnen aan alles is gedacht, is het buiten ook perfect geregeld. Er is een speeltoestel voor de kinderen, uiteraard voorzien van een beschermende vloer. Slim geplaatst zodat je deze niet ziet. De kleintjes kunnen veilig spelen terwijl je als ouders heerlijk kunt genieten op het zonovergoten terras. Liever in de schaduw? Natuurlijk kan dit ook. En terwijl je op het terras zit, laat je dan eens culinair verrassen. De menukaart van Princeville is toegankelijk en smakelijk. Voor de echte klassiekers kun je hier terecht. Met veel liefde wordt er ook een uitgebreide borrelplank of buitengewoon à la carte diner bereid.

 

Mét aandacht

Princeville is populair vanwege haar complete aanbod; je vindt hier alles onder één dak.  Slapen, eten, drinken, vergaderen, aangenaam verpozen alles kan én je wordt altijd even gastvrij ontvangen. Of je nu alleen of met een paar honderd man bent. En daar zit de kracht, je krijgt altijd evenveel aandacht. Dat kan alleen als je blijft vernieuwen zoals Ben doet. Terwijl de ene uitbreiding nog in volle gang is, liggen de plannen voor de volgende al klaar. Wij beloven ook verslag te blijven doen van de noviteiten. Een ding is zeker, ben je al even niet bij Princeville geweest? Ga er dan snel langs, ik weet zeker dat je ook verrast zult worden. Op een mooie zomerse dag is het optimaal genieten in de tuin, of het nu tijdens een zakelijke- of familiebijeenkomst is. Ook aan de achterzijde is een ruime parkeerplaats, wel zo makkelijk dan sta je direct op het terras!

Van der Valk Hotel Princeville

Businesscenter Princeville
Princenhagelaan 5
Breda
Tel. 076 – 522 60 55

princeville@valk.com
www.hotelprinceville.nl