Vaar mee op de Z8!

Het duurzaamste partyschip van Nederland

Fluisterstil en 100% duurzaam. Het duurzaamste partyschip van Nederland ligt in Drimmelen. De Z8 is klaar voor jouw evenement, zakelijke presentatie, bruiloft of swingend feest. Dit partyschip nodigt uit tot bijzondere events. De lijnen van het schip doen denken aan een jacht of luxe cruiseschip, evenals de smaakvolle inrichting. Exclusief, warm en comfortabel, alle voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst zijn aanwezig. Het team van de Z8 zorgt er met veel plezier voor dat dit een succes wordt. De Z8 vertrekt net zo makkelijk vanuit Breda en legt aan waar mogelijk. Een tussenstop voor een museumbezoek of een kanotocht? Een programma op maat verzorgen, is voor de kapitein en zijn crew de gewoonste zaak.

Get on board!

Groen varen

De Z8 is de nieuwste aanwinst van de Zilvermeeuw, het familiebedrijf dat broers Adriaan en Leon Schuller samen runnen. “Met de Z8 zijn we uniek in Nederland. We geloven in duurzame oplossingen en lopen, of liever varen, waar het kan voorop. De Z8 hebben we zelf mede ontwikkeld. Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 vierkante meter biedt het schip plaats aan 50 tot 175 gasten. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. De kapiteins van de Z8 zijn trots: “Het is een heel stil schip. De aandrijving is elektrisch. De elektriciteit wordt met hele schone dieselmotoren opgewekt. Je hoort echt niks als je bij de schroef staat. We hebben hiervoor naast de Green Key tevens een Green Award toekend gekregen als enige dag passagiersschip in Nederland. Ons vaargebied bevindt zich van Breda tot Gouda en de Zeeuwse Wateren, in Nationaal park de Biesbosch ligt onze vloot voor anker. We varen dagelijks door dit bijzondere natuurgebied, wij helpen waar kan graag mee om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan.”

‘We geloven in duurzame oplossingen en lopen, of liever varen, waar het kan voorop.’

Trouwlocatie

In je witte jurk wapperend op het dek, of aanleggen op een eilandje in de Biesbosch waar de trouwceremonie plaats vindt? De Z8 vaart voor het bruidspaar en de genodigden alle kanten op. De Z8 is een officiële trouwlocatie. Voor de gelegenheid vaart de partyboot ook richting Rotterdam of verder. Je kunt het zo groot aanpakken als je wilt: van het ceremoniële gedeelte, een luxe diner of BBQ tot aan een swingend feest met dj of band, deze bruiloft zullen je gasten niet snel meer vergeten!

Intense beleving

Een bijeenkomst op het water geeft een extra dimensie. De grote raampartijen van de Z8 maken de beleving intens. “Maar er is meer mogelijk! Varen met een snelle Rib-boot, of een uitdagende teambuildingsactiviteit onderweg. Er zijn veel verschillende combinaties te maken, aan boord en op de wal. Wil je een actief, cultureel of relaxed programma, of is een combinatie met keuzes beter geschikt voor het gezelschap? We maken altijd een programma op maat. Iedere keer zijn onze gasten verrast door de vele mogelijkheden. Reken maar dat je evenement impact heeft op deze manier!”

Culinair genieten op het water

“We hebben koks aan boord en verzorgen alle culinaire wensen. Van een elegante high tea, een walking dinner tot aan een robuuste BBQ met mooie stukken vlees. Je kunt op hoog niveau dineren aan boord. Voor exclusieve catering vragen werken we samen met partners op niveau. De Z8 is uitgerust met een buffetlift, dat wil zeggen dat het hele buffet inclusief alle heerlijke gerechten, compleet ingericht omhoogkomt op het binnendek. Iedere keer weer een verrassing met een groot ‘wow’-effect.” lacht Adriaan.

Rotterdam by Night

“Als de dagen weer wat korter worden, varen we regelmatig naar de Maasstad voor een ongekende ervaring. Alle lichtjes geven een sprookjesachtige indruk vanaf het water. Rotterdam by Night blijft bijzonder, het maakt niet uit hoe vaak ik er al gevaren heb!”

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden die de Z8 biedt? Maak een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding.

 

Z8

Biesboschweg 2

Drimmelen

Tel. 0162 – 68 26 09

info@zilvermeeuw.nl

www.zilvermeeuw.nl

www.z8-partyboot.nl