VANUIT DE SKYBOX BUSINESS LOUNGE

Wat begon als een ludiek idee om Tiësto een keer naar Breda te halen voor een eenmalig concert, is uitgegroeid tot een groots tweedaags festival met een bijzondere line up van artiesten. En het is dubbel feest in 2018! Breda Live viert haar 10-jarig bestaan. Er worden op dit jubileum 30.000 bezoekers verwacht. “Ja, dat wordt echt een leuk feestje!” we spreken Magchiel Koekkoek, mede-eigenaar van Volver en initiatiefnemer van Breda Live. “Door de meest populaire acts terug te vragen aangevuld met nieuwe namen, krijg je een feestelijke terugblik op de hoogtepunten van een decennium Breda Live. Daar zijn we trots op. Breda Live heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt. We zijn enorm gegroeid, niet alleen groter maar vooral ook beter. We zijn zelf kritisch en luisteren goed naar onze bezoekers, onze focus ligt daarbij op kwaliteit en daar hebben we de laatste jaren dan ook in geïnvesteerd. En dat wordt gewaardeerd, we hebben een grote groep loyale bezoekers. De zakelijke markt heeft Breda Live ook ontdekt als waardevol business-to-business event. Lokale ondernemers kunnen in de Skybox Business Lounge terecht met hun gasten. Zij genieten hier van een compleet verzorgd event.”

In Breda

“Breda Live hoort in Breda, we blijven op het Chasséveld. Die locatie past bij het karakter van het evenement. We willen daarentegen wel blijven ontwikkelen en groeien. Groeien en toch intiem en regionaal gericht blijven én topacts bieden voor een toegankelijke prijs. Het lijken grote tegenstellingen, maar we willen daar per se aan vasthouden. Groter groeien qua aantal bezoekers past niet, vandaar dat we het evenement over twee dagen verdeeld hebben. Onze bezoekers houden van gezelligheid en van goed eten en drinken. Om goede kwaliteit te kunnen blijven bieden hebben we dus per dag meer ruimte gecreëerd. Wij zorgen voor het allerlekkerste eten uit de regio in een onvervalste gezellige sfeer met de service die daarbij hoort.”

Skybox op Breda Live

“In de Skybox Business Lounge zorgen we ervoor dat je exclusief kunt genieten van de optredens, je kunt tussendoor ook even rustig eten of relaxen. Full hospitality oftewel, je wordt compleet verzorgd in een gezellige Bredase setting. Bij binnenkomst word jij samen met je gasten persoonlijk ontvangen en begeleid naar de Skybox Business Lounge. De verhoogde lounge geeft perfect zicht op het grote podium en de acts op de Jupiler Stage vinden recht voor je neus plaats. Veel regionale bedrijven voelen zich thuis bij Breda Live en nemen dan ook met plezier hun gasten mee. Je beleeft samen een compleet verzorgde dag op topniveau, waar je verder zelf niets aan hoeft te doen!”

Jasper van Eck, directeur Kasparov is vanaf 2011 betrokken bij het evenement. “Breda Live is uniek; top acts met hospitality op hoog niveau. Het concept klopt, of je nu met 10 personen bent of zoals wij met 90 man, je krijgt persoonlijke aandacht en goede service. Ons kantoor ligt op loopafstand van het festivalterrein, dus wij starten bij ons op de Watertoren. Na een welkomstdrankje gaan we te voet naar Breda Live. Daar start de beleving: je biedt je gasten een volledig programma aan van 14.00u tot 23.00u met een zeer divers programma aan artiesten, dus voor ieder wat wils. Je staat op de beste plek, de lounge geeft overzicht over het hele terrein. Het is altijd begin juli, vaak goed weer en dat geeft een ontspannen sfeer. Doordat je zo lang samen geniet van de optredens en tussendoor even een hapje eet, krijg je ook een ander contact met je gasten. Ondanks dat we met een grote groep zijn, lukt het mij altijd iedereen te spreken. De uitnodigingen voor de Business Lounge bij Breda Live zijn erg gewild. Er zijn relaties die er speciaal hun vakantie op afstemmen, het lukt niet altijd om iedereen mee te nemen, maar we doen ons best! En, ja dit jaar zijn we er zeker weer bij.”

Jan-Otto van Dillen, Manager Team Zakelijke markt Van Tilburg-Bastianen Groep is al vanaf het begin betrokken bij Breda Live. “We doen dit in samenwerking met Audi Centrum Breda. We vinden dat een Breda’s feestje gesponsord moet worden door een echt Breda’s familiebedrijf. Voordat het event start bespreken we dit met de vestigingsverantwoordelijke van de merken. We proberen een gemêleerde groep te creëren die ook een beetje bij elkaar past. Dit doen we binnen de zakelijke markt. Ook TB Lease is daar een belangrijke partner in. Door deze groep juist te creëren hebben we een soort Business-to-Business event waar wij de spil in zijn. We hebben zeer goede ervaringen met Breda Live. De cliënten die wij meenemen zijn enorm enthousiast en stralen dat ook uit. Tijdens het festival maak je makkelijk contact en spreek je automatisch ook andere sponsoren of zakelijke cliënten. Breda Live levert voor ons een goede zakelijke spin-off op. Op een plezierige manier resulteert dit in een makkelijkere manier van zaken doen, naamsbekendheid en extra omzet mogelijkheden. Onze gasten zijn unaniem heel positief. Iedereen wil het jaar daarop ook weer mee, wat helaas niet altijd gaat. Dit jaar tref je ons zeker weer in de Skybox Business Lounge!”

Meer weten over de Skybox Business Lounge?