Vandaag klaar voor morgen

“Wij zijn gewend bij Rassers Advocaten om altijd een paar stappen vooruit te lopen. Kijk bijvoorbeeld naar de technische ontwikkelingen die elkaar in een razendsnel tempo opvolgen, de juridische gevolgen hiervan moeten wij kunnen inschatten. Of veel liever nog, nare gevolgen voorkomen. Het is van belang dat we weten wat er bij onze cliënten speelt. Als strategische en juridische partner wordt dit van ons verwacht.” We spreken kantoordirecteur Maarten van Nielen en Hans Smeekens, partner en voorzitter van het Dagelijks Bestuur. Hans is gespecialiseerd in hetprivaatrechtelijke bouwrecht en projectontwikkeling. “Meer dan een eeuw is Rassers Advocaten al toonaangevend in de regio en altijd gericht op morgen. De recent vernieuwde huisstijl vertelt het verhaal van de ruim 30 specialisten die in de drie verschillende rechtsgebieden vooroplopen. In de pas met hun cliënten, met oog voor de toekomst.”

Antenne

Onze cliënten verwachten gedegen advies. Ze gaan ervan uit dat wij altijdonze antenne functie gebruiken. Die verwachting maken we waar, want daar staan we voor bij Rassers Advocaten. Wezijn in staat eventuele juridische gevolgen voor hun vermogen, dienstverlening of productie tijdig te signaleren. En waar nodig actie te ondernemen. De ondernemers en vermogende particulieren die wij ondersteunen weten én verwachten dat we op een proactieve wijze werken.

 

Specialisatie onder één dak

Ondernemers weten zich gesteund door louter specialisten binnen ons kantoor. Binnen Rassers Advocaten hebben we ons toegelegd op drie verschillende rechtsgebieden te weten: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouw en vastgoed. Als organisatie heb je te maken met meerdere juridische vraagstukken. De lijntjes tussen onze secties zijn kort en daardoor is de benodigde specialisatie snel voorhanden. Zo heb je bij een fusie of overname niet alleen te maken met de verschillende onderdelen van het ondernemingsrecht, maar komt er bijna altijd ook een deel arbeidsrecht bij kijken. Bij Rassers vind je alles onder één dak. Met als groot voordeel dat iedere advocaat zijn of haar eigen specialisatie heeft en dus tot in detail weet waar hij over praat. De cultuur binnen ons kantoor is transparant en er worden voortdurend dwarsverbanden tussen de verschillende secties gelegd. Een groot voordeel voor de cliënt, die heeft daardoor altijd een breed scala aan specialisten tot zijn beschikking.

Delen

We houden er binnen Rassers van om kennis te delen. Relaties kennen ons eigen magazine ‘Rassers Echt’ waarin we actuele ontwikkelingen aankaarten en nieuws delen. We gaan dieper op ontwikkelingen binnen ons kantoor in, samenwerkingen of specialismes worden verder toegelicht. Tevens stellen we onze medewerkers op een net wat andere wijze voor. Het wordt zeer gewaardeerd om de mens achter de advocaat of juridisch medewerker te leren kennen. Tijdens vrij te bezoeken seminars delen we kennis op diverse gebieden. Altijd up to date en met voldoende nieuwswaarde zodat het voor onze cliënten een duidelijke toegevoegde waarde heeft. Deze seminars worden goed bezocht. Tijdens onze kennisborrels delen we niet alleen kennis, maar ook ons netwerk.

Verder

Delen houdt voor ons ook in dat we ons als Rassers Advocaten actief inzetten op sociaal maatschappelijk vlak in de regio. En dat is heel breed. We zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken. Bij activiteiten van Betrokken Ondernemers voor Breda zal je altijd een aantal medewerkers van ons team tegenkomen. Voor ons geen moeite maar een onderdeel van wie we zijn. Delen zit op alle vlakken in ons DNA.

Actualiteit

Hot items als de nieuwe AVG-wetgeving kunnen bij ondernemers vragen oproepen. Rassers staat klaar om organisaties en medewerkers op locatie volledig voor te bereiden op de nieuwe AVG-wetgeving. We kunnen helder uitleggen wat de rechten, plichten en verantwoordelijkheden zijn rondom de nieuwe wetgeving en wat dit specifiek betekent. Binnen Rassers hebben we een brancheteam IT & Privacy paraat. Onze privacy-experts richten zich op het opstellen en beoordelen van bewerkersovereenkomsten en vraagstukken omtrent bescherming van persoonsgegevens. De IT-specialisten beoordelen contracten en bijten zich vast in geschillen met softwareleveranciers. Meer weten of eens een andere blik op de zaak? We maken graag een afspraak voor een kennismaking. In de nieuwe huisstijl van Rassers Advocaten komen verleden, heden en toekomst perfect samen. De drie glinsterende ‘diamanten’ op het heldere koningsblauw vormen de drie pijlers van het kantoor, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouw en vastgoed.

Rassers NV

Sophiastraat nr. 24

Breda

Tel. 076 – 513 61 36

info@rassers.nl

www.rassers.nl