Vergaderen, ontmoeten, dineren, overnachten, lunchen, feesten…….

Hotel Breda Princeville is een icoon voor velen, mede door de centrale ligging langs de A16 en A58 is het van oudsher bekend binnen en buiten Breda. De witte villa is vervangen door een eigentijdse accommodatie waar gastvrijheid en klantgerichtheid de boventoon voeren. Ben en Silvia Wohrmann hebben er in de loop der jaren voor gezorgd dat er naast de hotelfaciliteiten een compleet businesscenter en Wellness center staat. Hotel Breda Princeville beschikt over 24 vergaderzalen, 127 hotelkamers (waarvan 10 suites), een zwembad, fitness, sauna en een poolbar. De recent verbouwde Prinsenzaal biedt ruimte voor ruim 300 personen. We zijn benieuwd welke gasten er mede voor zorgen dat dagelijks het restaurant, de zalen en hotelkamers volgeboekt zijn.Flexibel en klantgericht

Karin Sohier (HR manager Kärcher) heeft goede ervaringen bij Hotel Breda Princeville. Zij organiseerde hier afgelopen jaar de jaarlijkse Global HR meeting van Kärcher. “Samen met mijn Duitse collega was ik verantwoordelijk voor deze internationale bijeenkomst waar alle HR managers van Kärcher elkaar treffen. Een unieke gelegenheid als alle HR professionals bij elkaar zijn en ook om hier HR-trainingen aan te koppelen, met als gevolg twee weken een druk en gevarieerd programma. Op het hoogtepunt waren er 56 collega’s van Kärcher aanwezig bij Princeville. We hebben in deze periode gebruik gemaakt van diverse zalen, hotelkamers en de maaltijden in het restaurant gebruikt. Het voelde af en toe bijna of we het hotel overgenomen hadden, alles ademde Kärcher. Het voortraject was erg intensief, je wilt bij een dergelijk evenement zeker weten dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Samen met Kees Zuidema en Sanne van Egmond van Princeville hebben we het programma meermaals doorgelopen, de hele planning en logistiek moest tot op de laatste punt kloppen. Je merkt dat ze gewend zijn om grote partijen te organiseren. De flexibiliteit en klantgerichtheid van Princeville is hoog en dat sluit mooi aan bij ons bedrijf. Zelfs hun eigen apparatuur hebben we voor de duur van de meeting mogen vervangen door onze eigen stofzuigers. Speciale wensen voor een BBQ, dieetwensen, het maakt niet uit; ze zijn overal op ingespeeld en niets is te veel. Alle genodigde collega’s waren dan ook enthousiast over het verblijf. De ligging van het hotel is centraal, dat is handig. Maar vooral de gastvrijheid en de accommodatie maakte veel indruk. Voor mijzelf was de betrokkenheid van Kees en Sanne erg prettig. Zij willen zeker weten dat het goed gaat en doen daar hun uiterste best voor. We kijken mede dankzij hen positief terug op deze meeting.”

 

Ontspannen omgeving

Maarten van Nielen vergadert met de serviceclub 51 International bij Princeville. “51 International is een serviceclub, ontstaan in België. De leden zijn verbonden als vrienden, waarbij vriendschap, achting en verdraagzaamheid de onzichtbare band vormen. Wij komen twee keer per maand bij elkaar, bespreken onze projecten aangevuld met een presentatie met gezelligheid als maatstaf. Met onze projecten leveren we bijdragen aan hulpbehoevenden, minder bedeelden in de vorm van menselijke aandacht en/of een financiële bijdrage. Wij hebben voor Princeville gekozen als locatie omdat daar de gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staat. Onze eigen vergaderzaal uitgerust met alle elektronische apparatuur, met privébar en bediening is helemaal super. De mensen zijn vriendelijk en zeer klantgericht. Het diner is altijd perfect verzorgd en de wijnen zijn goed. Wij hebben eerder op andere locaties gezeten, maar de klantvriendelijkheid bij Princeville steekt daar toch bovenuit. Je voelt dat er gemeend aandacht aan je wordt besteed. Het diner voor 120 man, wat wij met onze club hebben georganiseerd voor alle 51 clubs uit België en Nederland, was een groot succes. Wij kregen veel complimenten van de aanwezigen over zowel de locatie, het diner en de ontvangst. Princeville werkt professioneel en op een wijze waardoor je je direct op je gemak voelt. Het creëren van een ontspannen omgeving is aan Ben en Kees wel toevertrouwd!”

 

Aan één woord genoeg

Sabrina Taskin verzorgt als eventmanager vanuit haar organisatie Building Events al jaren een zakelijk event voor Avnet. “Het event van Avnet vindt sinds 2013 bij Princeville plaats. Dat zijn in twee dagen ongeveer 200 gasten, met daarbij 40 kamers. De samenwerking met Princeville is erg gemoedelijk en klantvriendelijk, alles kan en de klant is echt koning. Mijn eerste aanspreekpunt met enorm korte contact lijnen is Kees Zuidema. Voor ons is de flexibiliteit en de goede catering in combinatie met de kamers, vanwege de Europese sprekers, uiterst ideaal. Onderscheidend is de makkelijke samenwerking, aan één woord hebben ze genoeg en indien zich er een uitdaging voordoet wordt er samen gedacht over een oplossing. Tot vorig jaar ruimden ze nog het hele restaurant volledig leeg en werd er door ons nieuw meubilair naar binnen gebracht. Hier werd door de gehele staf aan meegewerkt, uiterst snel en effectief. Deze editie vond het event voor het eerst in de nieuwe Prinsenzaal plaats, waarbij er ook goed meegedacht werd over de audio faciliteiten. Ik vind de samenwerking super. Mijn opdrachtgevers en onze gasten zijn ook elk jaar weer uiterst tevreden. Ik kijk alweer uit naar de verdere plannen van Ben Wohrmann en wat deze ons weer aan voordeel gaan brengen.”

 

Van der Valk Hotel Breda Princeville

Princenhagelaan 5
Breda
Tel. 076 – 522 60 55

princeville@valk.com
www.hotelprinceville.nl