Techniek is onmisbaar en continu in beweging

 

Techniek neemt een steeds grotere rol in ons (zakelijke) leven in. Een betrouwbare partner die met gedegen kennis installeert en in het onderhoud voorziet is een must. Vanzelfsprekend dat een dergelijke organisatie ook altijd in beweging is, bij TES Groep is stilstand achteruitgang. “Stil staan? Dat komt in ons woordenboek niet voor!” We spreken Arnoud Mol, één van de vier directieleden over de ontwikkelingen binnen de organisatie, waar hij zelf ook sinds 2003 in beweging is. Er is veel veranderd sinds die tijd en met de elkaar snel opvolgende technische ontwikkelingen zal er altijd veel blijven veranderen.

 

Uitdaging

“Dat maakt het juist zo leuk! Bijblijven met alle innovaties; voor je relaties de juiste ontwikkelingen doorvoeren en tegelijkertijd binnen de organisatie de kwaliteit en continuïteit bewaken. Het is snel gezegd, maar er komt wel heel wat bij kijken.” lacht Arnoud. “Die uitdaging ga ik met plezier aan. Sinds eind vorig jaar ben ik toegetreden tot de directie. Deze bestaat nu uit Cees Gijsbrechts, Patrick van Amelsfoort, Joris Eversdijk en mijzelf. Samen met ruim 160 medewerkers is staan we klaar voor de toekomst.”

 

Trots

“Ik heb de afgelopen jaren als bedrijfsleider nauw samengewerkt met René Janssen en sinds oktober 2017 heb ik het spreekwoordelijke stokje van hem overgenomen. Sinds 1986 was René verbonden aan TES als directeur.  Een enerverende tijd waarin er veel is gebeurd. Sinds onze eerste kennismaking was er een klik en de samenwerking liep als vanzelf. Ik ben er trots op, René op te mogen volgen als directeur van TES Holding met als standplaats Prinsenbeek.”

 

‘De Cultuur binnen TES is no nonsense en misschien juist soms wel wat te bescheiden. Als je ziet voor welke organisaties we werken en wat voor een omvattende projecten we opleveren.’

 

Geen onbekende

“Als monteur maakte ik in 2003 mijn entree bij TES. De organisatie groeide en ik groeide mee naar werkvoorbereider, projectleider en bedrijfsleider. De cultuur binnen dit bedrijf past heel goed bij mij. Het voelt als een familiebedrijf. No nonsense en misschien juist soms wel wat té bescheiden. Als je ziet voor welke organisaties we werken en wat voor een omvattende projecten we opleveren.  We mogen best meer uitdragen wie we zijn en wat we doen. Want dat is ook met recht van spreken iets om trots op te zijn. We hebben loyale klanten en loyale werknemers. Naast de ervaren medewerkers is er altijd veel jong talent in huis. Het bewaken van die balans vind ik heel belangrijk. In ons vak zijn we voortdurend in opleiding, niet alleen de nieuwkomers maar iedereen moet bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen. Zodra er nieuwe producten op de markt zijn, nodigen we onze leveranciers in ons eigen opleidingscentrum uit om alle ins en outs te leren. Zo kunnen we onze relaties altijd de meest passende oplossingen leveren.”

‘TES brengt techniek tot leven!’

Snel

De lijst met referenties is indrukwekkend; kantoren, bedrijfspanden, luxe woningbouw, zorginstellingen (o.a. Koninklijke Kentalis), woningcorporaties (o.a. Alleen Wonen, Laurentius), onderwijsinstellingen , Justitie (gevangenissen/Rechtbanken/Defensie), retail, sport en recreatie, horeca, Gemeenten (o.a. Gemeente Breda). Het dus kan goed zijn dat je regelmatig een bedrijfsauto van TES ziet rijden. Zij verzorgen het onderhoud en de service van alle elektrotechnische gebouwgebonden installaties. En dat is heel breed; van de domotica tot de beveiligingscamera’s, tot aan laadstations, PV-panelen en toegangscontrole. Maar denk ook aan CCTV (Closed Circuit Television – cameratoezicht). TES zorgt voor passende systemen die signaleren bij brand of inbraak en met daaraan gekoppeld noodverlichting, blus- of ontruimingsystemen.

Adequaat

“De contracten voor deze projecten worden steeds uitgebreider en prestatie gerelateerd. TES voert ook keuringen, inspecties en conditiemetingen uit. Er hangt veel af van de installaties die wij onderhouden en mocht er iets zijn, is het van groot belang dat we daar snel en adequaat op reageren. Onze hele servicedesk is daarop ingericht, we zijn 24/7 bereikbaar. We weten ieder moment van de dag waar onze monteurs zijn, zodat bij eventuele calamiteiten de oplossing altijd dichtbij is. Er rust een grote verantwoordelijkheid in ons werk. Afspraken komen we na en dat zien we gelukkig ook weer terug in ons relatienetwerk dat ons trouw blijft. En dat komt omdat we met ons hele team met veel plezier iedere dag betrokken aan het werk zijn.”

Duurzaam

“Duurzaamheid een hot item? Voor ons is het een vanzelfsprekendheid dat we de meest efficiënte en duurzame oplossing voor onze klanten en het milieu adviseren en uitvoeren. Vakkundig, veilig en duurzaam dat zijn onze uitgangspunten, daar kun je op vertrouwen.”

TES Installatietechniek Service & Onderhoud B.V.

Logtenburg 1

Prinsenbeek

Tel. 076- 549 89 11

info@tesgroep.nl

www.tesgroep.nl