Gastheerschap & aandacht

“Wanneer is een opdracht geslaagd? Als iedereen het naar zijn zin heeft en de verwachting overtroffen is. Dat kan in de vorm van een luxe, of verrassend hapje zijn, maar ook de juiste aandacht. Lekker eten en drinken is voor ons vanzelfsprekend. Voor iedere gelegenheid zorgen we voor passende hapjes, de aankleding en goed gastheerschap is voor ons even belangrijk.” We spreken Pim Elbers, eigenaar van CuliNice. Een bekende verschijning in Breda. Het relatief jonge bedrijf werkt met ervaren krachten. Of het nu een diner aan huis is, een aangeklede zakelijke borrel of de catering voor een complete beurs, Pim draait er zijn hand niet voor om. Inspelen op trends door bijvoorbeeld een mini foodtruckfestival neer te zetten in plaats van de geijkte buffetten. Wie kan er nu beter vertellen over CuliNice dan de ervaringsdeskundigen? We laten een aantal relaties aan het woord over hun ervaringen.

‘De kracht van CuliNice zit in het gastheerschap, samen met de kunst van het probleemoplossend denken. Onontbeerlijk voor een cateraar, die op locatie werkt!’

Mark van Nijnanten, Cantrijn Houtimport

Voor het vieren van het 85-jarig jubileum van Cantrijn Houtimport hebben we CuliNice ingeschakeld. In 2009 hebben we naar volle tevredenheid kennis gemaakt met de familie Elbers, geen twijfel om de catering voor dit feest bij CuliNice onder te brengen. En dat gaat veel verder dan alleen de catering. Van de decoratie tot aan de toiletvoorzieningen en de verlichting, alles werd geregeld. Pim ontzorgt je, in de voorbereiding, tijdens het feest zelf en ook bij het opruimen. Zelfs als er op het laatste moment nog iets veranderde, het werd geregeld. “Mark, het komt goed.” Kreeg ik als antwoord op mijn vraag en het kwam ook allemaal goed! Het feest vond plaats in onze loods, we hebben tot het laatste moment door kunnen werken en Pim heeft samen met zijn team overal voor gezorgd. De loods is op de feestavond veranderd in een mini foodtruckfestival. We hebben samen met de 150 genodigden genoten van een fantastisch feest.

 

‘Als je Pim aan het werk ziet, voel en zie je zijn passie voor het vak.’

 

Els van Lent, Stichting Kunstweek

We waren op zoek naar een cateraar voor een van onze kunstbeurzen, in Breda deze keer. Via de Grote Kerk kregen we een aantal suggesties. We maakten kennis met CuliNice, een heel positieve kennismaking. Zij zijn inmiddels uitgegroeid tot onze vaste cateraar voor meerdere kunstbeurzen, die wij elk jaar door het land organiseren. Tijdens de beurs voorzien zij de bezoekers van koffie en thee, een drankje en een hapje. Pim straalt een hoge mate van gastvrijheid uit, hij is enorm klantvriendelijk. Samen met een goede prijs/kwaliteitverhouding is CuliNice een heel goede partner voor ons.

 

‘De prettige samenwerking, is wat ons betreft levenslang!’

 

Jaap en Judith Broekers, doopfeest dochter

De catering van het doopfeest voor onze dochter hebben we in vol vertrouwen bij CuliNice neergelegd. Pim heeft vanuit de familie het horeca DNA meegekregen. Bij de eerste kennismaking zie je het al, het is een geboren gastheer. Sophisticated en op zijn eigen typerende manier, houdt hij de touwtjes strak in handen. Pim is een rasondernemer die kansen ziet, maar de klant en gast altijd vooropstelt. De combinatie van voortreffelijk eten en de juiste beleving maakt CuliNice voor ons de perfecte cateraar. Hij denkt veel verder dan hetgeen je hem vraagt. Zeker op locatie is het belangrijk om in oplossingen te denken, daar zijn zij sterk in. En dan altijd met een grote glimlach en veel égards! Het totaalconcept wat zij kunnen leveren is een grote pré. Ze hebben eigen materiaal in de verhuur en kunnen van begin tot het einde een partij opzetten en managen. Wat ons betreft is het een levenslange samenwerking.

CuliNice Catering

Minervum 7244
Breda
Tel. 076 – 532 8411

info@culinice.com

www.culinicecatering.com