Riant-Stoutenbeek

Laat je inspireren door designmeubels voor ieder interieur

Zeg je designmeubels, zeg je Riant- Stoutenbeek. In Breda en omstreken hét adres met de grootste collectie designmeubels. In de ruime showroom kom je de bekende klassiekers tegen van Thonet, Gispen en Vitra, waaronder de alom geprezen lounge chair van Charles & Ray Eames. Het aanbod van designmerken is indrukwekkend. Je vindt hier een uitgebreide collectie van Rolf Benz, Pastoe en Hülsta naast nieuwkomers als Enzo Luca en Design on Stock. Maar waar je hart ook sneller van gaat kloppen, je wordt bij Riant-Stoutenbeek altijd hartelijk ontvangen. Al naar gelang het tijdstip van de dag met verse koffie en een heerlijk stuk appeltaart, een wijntje of een lekkere lunch. Met alle aandacht en ruimte voor je wensen adviseert het verkoopteam je bij het vinden van het passende interieur.

Totaaladvies

Riant-Stoutenbeek is de hotspot voor designliefhebbers, voorheen bekend als Hendriks al geroemd als interieurspecialist in designmeubels. Na de overname in 2002 is de collectie nog verder vergroot. In de grote showroom met twee verdiepingen is inspiratie opdoen een koud kunstje. De uitgebreide collectie en de grote diversiteit aan merken is ongekend in de regio. Het ervaren team staat je bij in totaaladvies; dat kan van de kelder tot de zolder zijn. Naast meubilair vind je wand- en vloerbekleding tot aan de juiste lampen en accessoires. Directeur Pascal Welten licht toe: “Samen vullen we je wensen in. Natuurlijk beginnen we bij je behoeften. We werken met gedetailleerde computerprogramma’s waarmee je een duidelijk beeld krijgt van je nieuwe interieur. Ook al moet je huis of appartement nog gebouwd worden! Geef ons de maten en wij vullen het naar wens voor je in. Of wil je die stoel even op proef bij je thuis zien? Geen probleem, we zorgen dat je echt kunt ervaren hoe die felbegeerde fauteuil nu bij de rest van het interieur past. Ja, onze service gaat ver. Voor ons normaal en als echte interieurliefhebbers begrijpen we maar al te goed, hoe belangrijk dat kan zijn.”

‘Tijdloos design op maat’

Gemaakt om te passen

We zijn select dealer van veel merken, dat betekent dat je hier een groot deel van hun collectie kunt zien en ervaren. Je kunt proefzitten en voelen aan de stoffen en materialen. Grote kans dat de uitvoering van de kast, tafel of bank die je zoekt bij ons binnen staat. We werken daarnaast nauw samen met de producenten, hierdoor kunnen we veel meubelen naar jouw gewenste maat en indeling aan laten passen of samenstellen. Zodat het thuis altijd perfect past omdat het interieur door ons op maat gemaakt is!

Team van experts

Pascal stelt trots het hele team voor. “Het zijn allemaal experts én zonder uitzondering stuk voor stuk rasdesignliefhebbers! Iedereen is gespecialiseerd in een ander vakgebied. Als klant heb je een vast aanspreekpunt, die het totaaladvies op niveau en tot in detail uitwerkt. Ieder interieuradvies spreken we altijd samen met het hele team door. Zo maken we optimaal gebruik van elkaars expertise.  We hebben tevens een binnenhuisarchitect in huis. Continue training en het bezoeken van beurzen houdt ons allemaal scherp en up-to-date. We nodigen hier tevens regelmatig bekende ontwerpers uit om hun passie met onze klanten te delen.”

Sterk in karpetten

In de hele showroom vallen de schitterende karpetten op. In de meest uiteenlopende kleuren, met verschillende dessins als eyecatchers maar ook naadloos aansluitend bij de meubels. “We zijn erg trots op de karpetten die wij kunnen leveren. Riant-Stoutenbeek staat bekend om de schitterende zelf ontworpen karpetten. Afwisselen van verschillende pollen, hoogte of reliëf? Het kan allemaal. We zorgen dat je een duidelijk voorbeeld krijgt in een proefstukje. Met dit minikarpet weet je wat je kunt verwachten. De karpetten van Carpet Sign of de Millener Poort zijn de finishing touch van je interieur. Zoals gezegd geven we totaaladvies; dus ook voor raambekleding, horren en zonwering bieden we stijlvolle oplossingen. We werken hiervoor samen met vaste partner Total4 Living.

 

Dutch design

Een ronde door de showroom levert veel Nederlandse ontwerpen op. Artifort, Bert Plantagie,  Gelderland, Label, Harvink, Leolux en Interstar is een greep uit de namen van Hollandse bodem. Tijdloos design in combinatie met solide productie. We blijven altijd op zoek naar innoverende merken met kwalitatief hoogstaande producten. Kijk naar de ontwerpen van het nieuwste merk van  Riant; Enzo Luca, dat zich laat inspireren door het Italiaanse design. Een succes door de tijdloze belijningen en het duurzaam materiaalgebruik tegen aantrekkelijke prijzen.

Een leuke tip! In januari gaat Riant-Stoutenbeek rigoureus verbouwen. Er zijn daardoor veel showroommodellen zeer aantrekkelijk afgeprijsd! Stap even binnen.

Exclusief voor Issue lezers! Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies en ontvang een designboek naar keuze. Mail naar: breda@riant-stoutenbeek.nl

 

Riant-Stoutenbeek

Woonboulevard Breda
Kruisvoort 80
Breda
breda@riant-stoutenbeek.nl

www.riant-stoutenbeek.nl