Om het online goed te regelen,

treffen we elkaar graag offline!

 

“Je ICT en telefonie moeten goed geregeld zijn, daar hoef je je als ondernemer geen zorgen over te maken. Voor je dagelijkse werkzaamheden is je IT-omgeving vaak noodzakelijk, zo niet onmisbaar. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Het vertrouwen wat klanten in ons stellen voor de continuïteit van hun onderneming inzake online telefonie en ICT waarderen we zeer. En dat laten we graag zien! Met de huidige digitalisering kun je bijna alles op afstand regelen, wij vinden het juist prettig om elkaar toch te ontmoeten, die extra aandacht geven we met plezier. Zo kun je ons bijvoorbeeld verwachten met een kleine attentie en dan niet altijd voor de directeur, maar voor alle medewerkers. Niet alleen op de geijkte dagen rond kerst, maar nog een keer door het jaar heen.” Richard Daemen vertelt lachend een anekdote over de verwarring die ontstond bij de ontvangst van een doos bonbons, niet voor de baas maar voor zijn secretaresse.

 

Vieren

Er valt veel te vieren bij Daemen ICT. We zitten aan tafel met eigenaren Richard Daemen, Sylvia Ligterink en Tommy Vreijsen, sinds kort ook mede-eigenaar. Tommy draait al heel wat jaren mee bij Daemen ICT, hij startte zijn carrière in 2005 als stagiaire. Tommy stond aan het begin van de cloudoplossingen die hij voor Daemen ICT zelf ontwikkeld heeft.

Bijna alle klanten maken nu dagelijks gebruik van het YOVOO systeem (Your Own Virtual Office Online). Op zo’n loopbaan mag je trots zijn en dat is hij dan ook! En dat is niet alles, er mag tevens geproost worden op het aankomende jubileum. Het is in november 2017 al weer 25 jaar geleden dat Richard voor zichzelf begon in de IT. De liefde voor techniek en innovaties is altijd gebleven. Samen met Sylvia, die in 1998 ook in de zaak stapt, heeft hij Daemen ICT gebracht tot de allround partner voor ICT- en telefonie oplossingen van vandaag. Deze mijlpaal wordt eind van het jaar uitgebreid gevierd, de voorbereidingen zijn in volle gang. “We pakken ook onze huisstijl helemaal aan, dit jaar. Een nieuw logo en alles wat daarbij hoort. Want als je dan toch bezig bent, moet je het gelijk goed doen. Nietwaar?” lacht Sylvia. “We beloven nog veel van ons te laten horen en zien.”

 

Zichtbaar

“Eigenlijk zijn wij en onze diensten niet zichtbaar. Als alles goed draait, kunnen onze klanten zich met hun business bezighouden. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Met onze slimme technieken kunnen we vaak al wel voorspellen dat er iets gaat gebeuren. Natuurlijk hoor of zie je ons dan wel. We pakken onze adviesrol pro-actief op. Doordat we regelmatig persoonlijk contact hebben met onze klanten, weten we wat er speelt binnen hun organisatie en kunnen we daar ook in adviseren. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening nog beter aan laten sluiten. Zeker nu veel bedrijven in de cloud werken is maatwerk belangrijk. Ga je groeien of krimpen met je organisatie? Geen probleem dan passen we de abonnementen aan. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten, hierdoor kunnen eventuele problemen of vragen snel opgelost worden.”

 

Veilig binnen één swipe

Werken vanuit de cloud, zonder investeringen precies gebruik maken waar je behoefte aan hebt. Waar en wanneer je wilt, haal je je gegevens op. Flexibel en niet meer weg te denken.

Hoe goed heb je dit systeem beveiligd? De wetgeving schrijft ook meer en meer voor dat er middels officiële audits aangetoond moet worden hoe de data binnen een organisatie beveiligd is. Wij bieden een periodieke scan aan waarmee we checken wat de gevaren zijn. Maar het gaat verder. Het nieuwe werken zorgt ervoor dat je thuis, bij klanten en ook op het terras door kunt werken. Dit brengt diverse beveiligingsrisico’s met zich mee. Via (openbare) wifinetwerken kan een hacker eenvoudig toegang krijgen tot jouw gegevens. Met onze nieuwe beveiligingssoftware wordt met één swipe op je toestel al het verkeer versleuteld en kun je veilig werken. Meer weten over dit unieke systeem waarmee je al voor €9,95 op 3 apparaten veilig kunt werken? We vertellen je graag meer over ons Mobile Security Pakket. Neem gerust contact op!

 

Martin Storimans, De Boer, Storimans & Partners over de samenwerking met Daemen ICT: “Voor ons als makelaar is goede automatisering een must. In Daemen ICT hebben we een partner gevonden die ons volledig ontzorgt. Van meet af aan is onze samenwerking goed. Na een grondige inventarisatie is er een helder plan van aanpak gepresenteerd. Wij hebben de overstap gemaakt naar cloud computing en dat werkt naar volle tevredenheid. En als er iets is, worden we door de helpdesk adequaat geholpen. Je krijgt medewerkers aan de lijn met kennis van zaken en er wordt snel geschakeld. De kwaliteit die Daemen ICT levert, past bij onze manier van werken!”

foto: v.l.n.r.: Sylvia Ligterink, Richard Daemen en Tommy Vreijsen

Daemen ICT

De Waterman 5

Rijsbergen

Tel. 076 – 596 13 91

info@daemen-ict.nl

www.daemen-ict.nl