Look good Feel better

Tijd om jezelf te verwennen. Me-time!

 

Goed voor jezelf zorgen levert zo veel meer op dan door te blijven rennen. Pak op tijd je ‘me-time!’ Als je haar goed zit en je huid straalt, voel je je beter! Met dit team van ‘verwen-experts’ kregen we dat in deze coverstory zo voor elkaar. De foto’s zijn gemaakt bij Mickel Schraven Hairdesigners, je gaat vanzelf stralen als je in de schitterende tuinsalon binnenstapt. Ze weten hier als geen ander hoe je in een relaxte sfeer tot rust kunt komen. Het is optimaal genieten terwijl je de perfecte look aangemeten krijgt. Het plaatje is compleet in een nieuwe outfit. Want kleren maken niet alleen de man, maar zeker ook de vrouw. Cornelius Herenmode en Rianne de Witte zorgen voor de totale styling met schoenen van Snoeren schoen- en voetspecialist. Onze visagiste Edith Naaijkens is eigenaresse van PUUR Huidinstituut, zij beheerst als geen ander de kunst van het verwennen. Het team van PUUR zorgt dagelijks voor rustgevende en verzorgende behandelingen.

Het grote genieten!

De salon van Mickel Schraven Hairdesigners is sfeervol, er is veel ruimte en licht. De glazen wanden zorgen ervoor dat je midden in de tuin zit. Aangenaam en comfortabel met zicht op de brandende open haard in de tuin. Het is niet vreemd dat klanten zelfs 60 km willen rijden voor dit verwenmoment. Je parkeert hier in Ulvenhout (gratis) voor de deur en het genieten kan beginnen! Vanaf het moment dat je binnenstapt is alle aandacht voor jou en je haar. Het hele team bestaat uit toptalenten, opgeleide kleurdeskundigen en de beste dames- en herenkappers. Mickel sleepte met zijn team de nodige prijzen in de wacht. De prestigieuze Coiffure Award werd 9 keer(!) gewonnen, waarvan 2 keer voor het beste team van Nederland. Onbereikbaar? Totaal niet, in Ulvenhout kun je iedere dag terecht bij deze topkappers!

Look good, Feel better

“We zijn gespecialiseerd in kleuringen, wat is er nu mooier voor een topcolorist om in deze tuinsalon een perfecte diagnose te kunnen stellen? Wij genieten tijdens het werk en de klanten krijgen een bijzondere totaalbeleving; van de massagestoel tijdens het wassen tot aan het aangeven van je jas wanneer je weggaat. En het is voor ons ook nog iedere dag een feestje om hier te kunnen werken. De ruimte is prettig, we werken met een betrokken team en het klimaat is hier altijd behaaglijk. Dit komt door ons unieke klimaatbeheersingssysteem; in de zomer airconditioning aangevuld met een perfect afzuigsysteem. Zullen we maar gelijk een afspraak inplannen dan?” lacht Mickel.

Duurzaam & Stijlvol

Bij Grey vind je naast bijzondere muziek op vinyl, de kleding van Rianne de Witte. Deze Bredase modeontwerper is pionier op het gebied van duurzaam ontwerp en eerlijke productie. Tegenwoordig ook wel ‘SlowFashion’ genoemd. Haar ontwerpen onderscheiden zich door een stijlvol signatuur, kwaliteit, goede pasvorm en worden gemaakt van duurzame materialen, met name vervaardigd in Nederland. Zoek je iets unieks en heb je genoeg van de Fast-fashion van de grote ketens? Bij Grey kun je (ook) terecht voor een duurzaam ontwerp op maat.

PUUR Huidinstituut genomineerd!

Edith en haar team zijn professionele verwenners. En dat is niet onopgemerkt gebleven! PUUR Huidinstituut heeft de felbegeerde nominatie ontvangen voor de categorie Beste Beauty Salon van het jaar. In deze categorie strijden 4 overgebleven salons voor de titel Beste Beautysalon van het jaar. Een spannende tijd breekt aan waarbij een uitgebreide screening van de deelnemers volgt. Er wordt hierbij gekeken naar de totale bedrijfsvoering. De winnaars worden zondag 22 april 2018 tijdens een grootse gala-uitreiking bekendgemaakt. Wij duimen mee voor PUUR!

Natuurlijke facelifting

Met de nominatie op zak, gaat PUUR niet achter overleunen. Sinds kort werken ze met een vernieuwde techniek, de WAVE RF behandeling voor huidverstrakking en contourverbetering. PUUR werkt met de nieuwste apparatuur RF. “Vanuit de gehele regio hebben al vele mannen en vrouwen hun gezicht laten verstrakken en liften bij ons. Leer je huid weer om zich te gedragen als een jonge huid. De WAVE RF behandeling stimuleert aanmaak van collageen type 1 die in de loop der jaren minder is geworden. Bij PUUR ben je aan het juiste adres voor een grondig onderzoek met een behandeling op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.”

Mickel Schraven Hairdesigners
Annevillelaan 48
Ulvenhout

Tel. dames  076 – 561 2740
Tel. heren   076 – 560 2323

www.schravenhairdesigners.nl

 

Rianne de Witte / Grey

Van Coothplein 7

Breda

Tel. 06 – 22 28 54 60
info@riannedewitte.com

www.riannedewitte.com

 

Cornelius Herenmode

Lange Brugstraat 29
Breda
Nederland

Tel. 076 – 521 69 75
corneliusherenmode@casema.nl

www.corneliusherenmode.nl

 

PUUR Huidinstituut

Beeksestraat 30
Prinsenbeek
Tel. 076 – 888 38 07
info@puur-huidinstituut.nl

www.puur-huidinstituut.nl

 

Snoeren schoen- en voetspecialist
Heistraat 2
Teteringen
Tel. 076 – 571 34 44
info@snoerenvoetspecialist.nl

www.snoerenvoetspecialist.nl