Betrouwbare partner in mobiliteit

 

Bekende namen in een even vertrouwde omgeving. Bouke en Stijn Rüttchen treffen we in Ulvenhout. We maken vandaag een ronde langs de vestigingen van RG, dat zijn er drie inmiddels! Naast het recent overgenomen autobedrijf in Ulvenhout, is RG ook vertegenwoordigd in Waalwijk en Hazeldonk.

Vanwaar RG? De oorsprong komt van Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn. Bekende namen, die hun sporen verdiend hebben in de regio. Het was thuis echt geen must om in de automotive verder te gaan. ‘Ga vooral doen wat je leuk vindt!’ Desalniettemin is vader Bas Rüttchen enorm trots op zijn zonen, die hun hart volgden. Zij doen nu wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Met RG zetten ze een volwaardige mobiliteitspartner in de regio neer.

Ambitie

De recente groei toont al aan dat RG verder denkt dan vandaag. Als merkonafhankelijk garagebedrijf bieden zij service en onderhoud voor personenwagens, bestelwagens, trucks & trailers aangevuld met RG lease. Maar ook voor in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens ben je aan het goede adres. We spreken Bouke en Stijn over de recente ontwikkelingen en de ambities.

Familiebedrijf

“Het is eigenlijk heel bijzonder; in de branche waar onze opa en oma zoveel jaar geleden het familiebedrijf startten, doen wij dit weer. En dat betrokken gevoel van een familiebedrijf zal bij RG altijd blijven bestaan. We willen dicht bij de materie staan, dan kun je flexibel zijn en alert reageren op de lokale markt en je klanten. Natuurlijk hebben we ambitie, maar RG zal altijd een platte organisatie blijven met maximaal 4 à 5 locaties. Stijn is verantwoordelijk voor het operationele deel en Bouke voor het commerciële. Vanaf nu tref je Bouke in Ulvenhout, waar we recent Van Hooijdonk Autobedrijf hebben overgenomen.”

Ulvenhout

“In Ulvenhout bij RG/Van Hooijdonk Autobedrijf verandert er voor de bestaande klanten niets. De dienstverlening en service wordt alleen maar uitgebreid. Het Opel servicedealerschap blijft bestaan en ook de in- en verkoop van diverse merken personen- en bedrijfswagens gaat door. Natuurlijk bieden wij hier tevens het RG-leaseconcept aan. Van oudsher is Van Hooijdonk ook een familiebedrijf en dat merk je, we spreken dezelfde taal. We waren helemaal niet gericht op zoek. Maar toen de kans zich voordeed om dit autobedrijf over te nemen hoefden we niet lang na te denken. De vraag naar uitbreiding van onze diensten werd steeds groter. Vanuit onze huidige drie vestigingen kunnen we nu de zakelijke en de particuliere markt goed bedienen.”

Hazeldonk & Waalwijk

“In Waalwijk en Hazeldonk zijn RG geen onbekenden, al jaar en dag weten onze klanten, veelal transporteurs de weg hier naartoe goed te vinden. Voorheen onder de naam Truck- & Trailergroep, maar die naam dekte de lading niet meer. RG is op deze locaties gericht op bestelwagens, trucks & trailers en voorziet in merkonafhankelijk onderhoud en service. RG is tevens grossier van 24 volt onderdelen. De wasstraat midden in het logistieke hart van Brabant is drukbezocht. We streven naar minimale stilstand van onze klanten, onder andere door onze 24-uurs service. RG is een allround one-stop garagebedrijf, maar niet zomaar een garagebedrijf. Er verandert veel in onze branche, daar zijn we ons van bewust. Wij spelen daaropin met onze dienstverlening denk bijvoorbeeld aan reparatie op locatie. Daarnaast zijn beide locaties inmiddels gecertificeerd voor STEK, dus ook voor de service en reparaties op het gebied van koelmotoren kan de klant bij ons terecht.

RG Lease

“Op alle drie de locaties kunnen onze relaties gebruik maken van onze aantrekkelijke leasevoorwaarden voor financial of operational lease. RG Lease biedt een uniek concept, wat zeker voor free lancers en ZZP’ers erg interessant is.” Bouke licht toe: “Ook voor onze lease geldt, dat we met korte lijnen werken. Ik ben het aanspreekpunt en onderhoud persoonlijk het contact. De leaseovereenkomsten verzorgen we voor alles waar een Nederlands kenteken op kan. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!”

RG/van Hooijdonk Autobedrijf
Chaamsebaan 8
4851 SN Ulvenhout

Werkplaatsreceptie:
076 – 5612300
Verkoopafdeling:
076 – 5607056
info@hooijdonk.nl

www.hooijdonk.nl

RG Hazeldonk

Hazeldonk 6268
4836 LG Breda

Tel. 076 – 59 69 700

RG Waalwijk

Havenweg 15
5145 NJ Waalwijk

Tel. 0416 – 67 19 00

info@rugee.nl

www.rugee.nl