Schoenen, schoenen en meer

 

Schoenen maken de man! En zeker de vrouw!

Dat weten ze bij Snoeren al heel lang. De historie gaat ver terug, maar niets doet hier in Teteringen denken aan vervlogen tijden. Je vindt hier trendy schoenen, hippe outdoor uitrusting; van schoenen tot kleding en inmiddels zelfs een eigen herenlabel. En sinds kort wordt er hard gebouwd aan de uitbreiding. Léon Snoeren is een ondernemer pur sang, met een passie voor schoenen. We praten met hem over de winkelbeleving die in maart 2018 gereed is. Shoppen op 1100m², zo veel schoenen….een droom voor velen…en…….om de hoek in Teteringen!

 

Uniek winkelconcept in Brabant

Het is nog maar 5 jaar geleden dat de opening van het toen fonkelnieuwe pand in Teteringen plaatsvond, maar de bouwactiviteiten getuigen ervan dat eigenaar Léon Snoeren veel verder denkt. In een tijd waar veel ondernemers voorzichtig zijn, gaat hij er helemaal voor. “Ja, een beetje tegendraads kun je mij wel noemen.” lacht hij. “De winkel die hier straks staat, is uniek in Brabant. Je kunt gezellig komen shoppen met het hele gezin. Ook kinderen dan? Jazeker, want in de nieuwe winkel vind je straks heren-, dames- en kinderschoenen! De outdoor afdeling wordt fors uitgebreid met sportschoenen en -kleding en er komt een bistro in het midden van de zaak. Tussen het passen door genieten van een heerlijke smoothie, salade of lekker kopje koffie, het kan allemaal. We kunnen niet wachten tot het zo ver is!”

 

De winkel is gewoon open!

Loop je in voorjaar van 2018 naar binnen bij Snoeren herken je het niet meer terug. Er wordt ook in het huidige deel het nodige veranderd. De kinderafdeling vind je straks boven. En waar nu de ingang is, komt de bistro; als middelpunt van de zaak. Een mooie lichtstraat zorgt voor ruimte en een goed overzicht. Rigoureuze aanpassingen, maar tijdens de bouw is de winkel gewoon open. Doordat de nieuwbouw naast het bestaande pand plaatsvindt, is er in de huidige winkel niets van te merken. Er blijft voldoen parkeergelegenheid. Gastvrij als altijd staat het team voor je klaar!

 

Logisch antwoord

“Deze uitbreiding is voor ons een logische stap, het is de toekomst en in onze visie het antwoord op online winkelen. De plannen blijven niet onopgemerkt, vanuit het hele land krijgen we aandacht. Nu al komen onze klanten van heinde en verre naar ons toe. De service en de unieke collectie, met parkeergelegenheid voor de deur is al bijzonder. We bieden straks een groot en compleet assortiment aan. Het hele gezin kan hier terecht voor eigentijdse schoenen en alles op het gebied van outdoor schoenen en (sport-)kleding. De casual kledinglijn wordt tevens flink uitgebreid. De vraag naar hardloopschoenen krijgen we steeds meer. Deze kunnen we vanaf maart volgend jaar ook invullen!”

 

‘De juiste hardloopschoen met passend advies!’

 

Running

Het populaire hardlopen vraagt om een goede schoen met een professioneel advies. Wij zijn bij uitstek de winkel die dit aan kan bieden. Ons team van experts is inmiddels geschoold om met behulp van drukmetingen en camerabeelden de perfecte hardloopschoen aan te meten. In de nieuwe winkel kun je hier terecht voor de juiste schoen met passend advies! Je slaagt dan gelijk voor bijpassende sportkleding.

‘Een paar dingen veranderen er niet: de service en kwaliteit blijven van het hoogste niveau!’

 

Grote keus

De herenafdeling wordt flink uitgebreid. Met topmerken als Greve, van Lier, Gino B, Harris, Floris van Bommel en Australian weet de man dat slagen voor een paar schoenen hier een koud kunstje is. Of je nu een klassieke broque, een sneaker, bootschoen of een stevige wandelschoen zoekt. Het eigen label van Snoeren is inmiddels uitgebreid met 2 sneakers, naast de klassieke schoenen. Léon ontwikkelde deze lijn omdat hij er steeds weer achter kwam dat er juist voor de bredere voet minder moderne schoenen te vinden zijn. De herenlijn van Snoeren is comfortabel, lichtgewicht en eigentijds. Naast de uitgebreide collectie exclusieve merken zijn er ook tassen en ceintuurs voor de dames. Het enige wat moeilijk blijft, is het kiezen! Er is zo veel keus.

 

Volgende generatie

Kansen zien en aangrijpen, vol passie blijven ontwikkelen; het zijn de kenmerken van de familie Snoeren. Een echt familiebedrijf, waar het ondernemerschap doorgaat in de volgende generatie. De vier kinderen van Léon en zijn vrouw Pauline hebben ieder op hun eigen manier een aandeel in het bedrijf. Léon licht toe: “Het is mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelen en ook een wezenlijke bijdrage leveren van podotherapie, management tot aan juridische invulling. Er werken er inmiddels al drie kinderen binnen ons bedrijf, waar het team nu uit 24 man bestaat. Toen ik het in ’99 overnam was er 1,5 fulltimer in dienst. Toen we vijf jaar geleden het pand openden waren we met 13 personeelsleden. En je snapt het al; de nieuwe uitbreiding vraagt om medewerkers met affiniteit voor schoenen!”

 

Wij blijven de ontwikkelingen bij Snoeren op de voet volgen en houden jullie lezers natuurlijk op de hoogte!

Snoeren schoen- en voetspecialist

Heistraat 2

Teteringen

Tel. 076 -57 13 444

info@snoerenvoetspecialist.nl

www.snoerenvoetspecialist.nl