EEN STUKJE HISTORIE TERUG AAN DE HAVEN VAN BREDA

Het gevoel van de drukkerij om de hoek heerst bij SUPERDRUKKER nog steeds, maar nu in een uitermate moderne online setting. Met Mark Vermijs (40) en Roy Pruijmboom (41) aan het roer starten zij het nieuwe jaar met hun nieuwe naam SUPERDRUKKER in een compleet nieuw jasje. Het kantoor aan de Prinsenkade te Breda is de nieuwe plek voor de grafimedia professionals en het creatieve, ervaren en gedreven team.

Meer dan 100 jaar verslaafd
Al meer dan 100 jaar stroomt er inkt door de aderen van familie Vermijs. In 1907 opende Louis Vermijs de deuren van de drukkerij aan de Haven van Breda. Dit jaar is de moderne Brabantse ondernemer Mark Vermijs teruggekeerd in Breda, precies tegenover het oude pand van zijn overgrootopa.

Met de drukwerk- en promotiemateriaal webshop heeft hij zijn weg tussen het ambacht van toen en de wensen van nu gevonden. Papier en drukwerk negentiende-eeuws? Echt niet! In de huidige tijd waarin we een zee van online marketinguitingen over ons heen krijgen, schept offline marketing nog steeds een tastbare ervaring. SUPERDRUKKER creëert deze ervaringen en voegt meerwaarde toe door mee te denken met haar klanten.

Het geheim van SUPERDRUKKER
Drukwerk bestel je tegenwoordig natuurlijk gewoon 24 uur per dag online. Van flyers, posters, brochures en visitekaartjes tot spandoeken, vlaggen, roll-up banners en relatiegeschenken, niets is bij SUPERDRUKKER te gek. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. Kun je op de website van SUPERDRUKKER niet direct vinden wat je zoekt? De ervaren grafimedia professionals staan voor je klaar en denken met je mee. Kwalitatief drukwerk begint bij een goed ontwerp en mocht je daar hulp bij nodig hebben beschikt SUPERDRUKKER over een studio met ervaren designers.

Het verschil tussen SUPERDRUKKER en het gros van andere online drukwerkaanbieders zit hem in de focus op het bieden van service. Het persoonlijke contact, zoals dat van oorsprong al plaats vond aan de haven in Breda, wil SUPERDRUKKER in stand houden. Via de telefoon, mail, chat en WhatsApp staat een vast team klaar om klanten te voorzien van alle informatie over en een passend advies voor drukwerk. Ook biedt de inspirerende plek aan de Prinsenkade de ruimte om onder het genot van een goede kop koffie samen met de grafimedia professionals tot een creatief resultaat te komen.

Drukker? Superdrukker!
Met jarenlange ervaring als ondernemer weten Mark en Roy het zeker: het gaat om het doel wat je met jouw drukwerk bereikt. Goed drukwerk bezorgt je nieuwe klanten, maar super drukwerk zorgt voor super veel nieuwe klanten. Ondernemers willen het niet normaal druk, ze willen het superdrukker! Veel klanten uit de zakelijke markt hebben de voordelen van SUPERDRUKKER al ontdekt, maar ook particulier drukwerk is hier in goede handen.

Ook het Issue Magazine wordt al tijden gedrukt bij deze super drukker om de hoek. Referenties van klanten zijn unaniem lovend en positief. De snelheid, bereikbaarheid, service en gebruiksvriendelijke website en het behulpzame en ervaren team worden geroemd. Eenmaal een ervaring met SUPERDRUKKER en je wilt niet meer anders. De drukker van toen, nu en morgen.

Superdrukker.nl
Prinsenkade 9A
Breda
+31 (0)88 33 40 300
info@superdrukker.nl
www.superdrukker.nl

Superdrukker.be
Brusselstraat 51
Antwerpen
+32 (0)35 000 405
info@superdrukker.be
www.superdrukker.be